Évekkel ezelőtt sajnos meghalt édesapám. És csak most derült ki, hogy hagyott ránk valami aranykoronát, amit még ő is örökölt. És nemtudom, hogy ez mégis mi?
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:29
Mégis mi olyan vicces ezen?
Honnan kellene tudnom, hogy mégis mi ez? És a többi normális válaszadónak köszönöm, hogy próbálnak segíteni. Akkor valószínűleg föld lesz. Akkor meglátom holnap a jegyzőt.
ha hivatalopsan költöztettek (lakcim átjelentés, miegymás) akkor a hivatalos szerveknek arról tudni kell.
Vigyázz nehogy átverjen valaki valami hülye "kisebb vagyok örököltél, csak egykis pénz az ügyintézésre" szöveggel.
Csak óvatossan az ilyen dolgokkal.
az attól függ, hogy mennyi aranykorona mégis amit örököltél
"A 0–17 aranykorona értékű földek gyengének, a 17–25 aranykoronára becsültek jónak, ezen értékek felett pedig igen jónak, értékesnek számítanak."
jah, és nézz utána, hogy tehát mégis mennyi aranykoronát örököltél, váltsd át ha-ba és nm-be, hogy a fejedbe kb betudd határolni, hogy mégis mekkora
saját tapasztalat: 1 hektár vagy ennyi földtulajdon alatt nem érdemes földet művelni, főleg tapasztalat, szabadidő, munkatűrés, gépek, felvásárlópiac nélkül max úgy jársz jól, ha eladod, általában 1 hektárért 1 milió ft-ot fizetnek, de ez persze függ a föld minőségétől, és földrajzi helyzetétől
persze hogy megéri-e művelni, ezt neked kell eldönteni, én nem akarlak befolyásolni, tényleg csak jó tanács, a saját tapasztalataimból
18:29es vagyok
Ne jegyzőt keresd fel, hanem a közjegyzőt! A hagyatéki ügyeket ő intézi, és eleve ha van örökséged, neki kellett volna megidézni Téged már régen. Ki az aki most felkeresett?
egy jogi asszisztens
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!