Nemtudom mit tegyek!?
Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy van egy fiú..14 éves vagyok, nagyon bejövök neki, találkoztunk is már. Bevallom nekem is bejön Ő. Sosem volt még barátom, nem vagyok az a típus aki akárkivel összejön csak azért mert mostanság "divat".De most Őt komolyan úgy érzem hogy nagyon megszerettem és nem csak barátilag. De kicsit félek is attól hogy járjak vele, nemtudom miért van, mert nagyon aranyos velem meg minden. Talán azért mert még sosem volt barátom?? Na meg a másik, azt sem tudom hogy anyumék hogy állnának hozzá ehez a dologhoz, sosem jött szóba még anyu és köztem ez a "pasi" téma... ez is visszatart kicsit.. Mit tegyek? Nem kérek idióta válaszokat, úgy gondolom normális kérdésre, normális válasz jár. Köszönöm!2011. aug. 25. 23:21
1/9 reptoid válasza:
14 éves vagy, elsős gimnazista, simán lehet már barátod, ne viccelj! Ha tetszetek egymásnak, akkor miért ne járhatnátok?
2/9 anonim válasza:
Nem olvastam bégig, mert hosszú, de vágj bele!
3/9 anonim válasza:
milyen kár, hogy a válaszolók nagyrésze már hamarabb belevágott és nem tudják miről beszél. az én unokahugom most másodikos gimis lesz 14 éves és még neki se volt barátja, de ahoy az apját ismerem ott is szólna egykét szót.. végül a lényegre térve ha összejössz vele akkor vigyázz mit engedsz meg neki mert sok fiúnak bejön az ilyen sose volt barátja típus lány aztán meg mehet a kukába (N)..
4/9 A kérdező kommentje:
Nem úgy ismerem őt, hogy csak úgy kihasznál.. vagyis nemtudom. Kiskorom óta ismerem őt. Na meg amit hallottam, egyik barátnőjét se ő dobta..amúgy most megyek nyolcadikba. Ja, és SZEXRŐL meg ehez hasonlókról szó sem lehet!!
2011. aug. 25. 23:50
5/9 anonim válasza:
Szerintem ha tetszik járj vele. De tényleg ne engedj meg neki mindent!Nehogy kihasználjon ...
6/9 anonim válasza:
Próbáld meg és vigyázz magadra.:) Ne engedj a "lelki zsarolásnak" ... úgy értem ha avval jönne, hogy "ha nem fekszel le velem, akkor szakítok stb" Mert hiába gondolod azt valakiről, hogy ismered, bárki okozhat meglepetéseket!
De én nagyon remélem, hogy minden rendbe lesz!!:)
7/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!:)
2011. aug. 26. 00:05
8/9 anonim válasza:
"Családi kapcsolatok"?
A testvéred?
Beteg állat!
9/9 A kérdező kommentje:
takarodj már. törődj a magad dolgával..
2011. aug. 26. 12:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!