Összeköltözés másfél hónap után?
Ha van hova vissza menni, akkor rajta.
Bár az igaz, hogy az első szerelmes randizós hónapokat vétek kihagyni egy kapcsolatból. szörnyen jó érzés később visszaemlékezni rájuk.
Lakva ismeri meg az ember a másikat, szóval ha gyorsan ki akarod deríteni, hogy jók vagytok-e együtt akkor rajta.
Viszont akkor a randizós időszak kimaradna, amikor hiányzik a másik, meg készülsz az újbóli talira stb. És egy új kapcsolatban ezek jó dolgok tudnak lenni.
De szerintem inkább HALLGASS A SZÍVEDRE :)
Szeretem felépíteni a kapcsolatot és minden lépést megélni,akkor,amikor eljön az ideje.
- megismerkedés,első randi
-randizgatás még nyilvános helyeken
-csók randi végén
-randizás egymás otthonában
-első szex
-további találkák plusz közös hoszú hétvégék,nyaralások
-összeköltözés
-eljegyzés
-házasság
-gyerek
A kapcsolat minden lépésének megvan a maga varázsa és értelme.A vágy az első,ami fellobban,aztán a szerelem és a kötődés,ehhez pedig idő kell és ismerkedés.Tényleg kár kihagyni az ismerkedős,udvarlós részt,amikor még mindenkit csak csinosan látunk,mindenki igyekszik a jó oldalát mutatni,lehet készülni,izgulni és várni.
Az együttlakásnak is megvan a maga haszna,csak onnantól kezdve már bevonjuk őt is a mókuskerékbe,előkerülnek a koszos zokni,a tréning alsók.Az persze jó érzés benne,hogy nem kell mindig tökéletesnek lenni,de ez csak akkor kivitelezhető,ha a másik már kötődik és szeret annyira,hogy azt is elnézi,ha épp nem volt időnk magunkat és a lakást is puccba vágni.
Előnye és hátránya is van. Ha jó a kapcsolat, akkor javul, ha később költöztök össze. Ha rossz, akkor meg igen rossz, hogy ha a kapcsolat megromlik, akkor össze kell pakolni a dolgokat.
Azonban nincs aranyszabály. A kérdés az, hogy kinek az ötelte volt? Miért gondoljátok így? Házasodni, babázni akartok?
Ha nem, akkor nem fogja megerősíteni a kapcsoltot, de kényelmesebbé teheti. Buliból, moziból kényelmes egy helyre érkezni, nem kell pakolni a másnapi ruhákat a táskába stb. De csökken az esélye a komoly kapcsolatnak.
Daniella, szexológus
Annak idején február 15-én jöttem össze a párommal, március 20-án aludt itt először (előtte nem lehetett, akkor szakított a barátnőjével, de még együtt laktak, nem akarta a lány arcába vágni, hogy ő már talált valaki mást), onnantól kezdve minden este, és egy hét után hozta az összes cuccát. :)
Szóval elég gyors volt. De nem bántuk meg, mert így sokkal jobban megismertük egymást. És másfél évvel később összeházasodtunk, és a 3. évfordulónk után 2 héttel született a kislányunk.
Így én azt mondom, nem korai. Így is sokat vagytok együtt. Ha meg valamelyikőtök egy kis magányra vágyik, azt is meg lehet oldani.
Annyira igazuk van azoknak akik azt írják hogy korai és olyan korrektül és igen is jó érvekkel alátámasztva mondják hogy érdemes megfontolni!A legnagyobb igazság az hogy az első minimum 3 hónapban az ember tényleg csak a legjobb oldalát mutatja(nem feltétlen tudatosan)!Nem hazudik persze,csak az mégis másabb mint a "valóság"!Van egy ismerősöm 3 hónap után összeköltöztek amivel még nem is lenne probléma,de eljegyezte a srác...szerinted örök szerelem lesz?Idejük nem volt megismerkedni,és így számomra hiteltelen az eljegyzés!
Mi a párommal tavaly előtt decemberben ismerkedtünk meg!2 hónap után feküdtünk le egymással,utána 3. hónap körül már nála aludtam párszor!4. hónapban össze költöztünk és ma már 7 hónapja annak hogy a menyasszonya vagyok és a boldogabbnál is boldogabbak vagyunk és remélem hamarosan bővítünk a családlétszámon!:)
DE...elsülhetett volna akár rosszul is...szóval mi is annak köszönhetjük a boldogságunkat hogy nem 18 évesek vagyunk,rengeteget csalódtunk és olyan dolgokon mentünk keresztül ami miatt nem volt köntörfalazásnak helye és ennek köszönhetően meg tudjuk becsülni egymást,nincsenek önös érdekek és ami még nagyon fontos hogy mindkettőnk szíve szabad volt(nem sirattuk a régi kapcsolatot)!!!!!!!!
De ha úgy érzitek hogy ez tényleg működhet akkor egy próbát megér,max sűrűn fogtok zsákot cipelni!:)
24/L
A párom 2-3 hónapra rá költözött be hozzám, miután összejöttünk. Két szempontból is jó volt: 1. lakva ismerszik meg az ember, 2. minek fizesse az albérletet, mikor nálam ugye csak rezsi van, plusz szinte mindig itt volt már nálam.
Jól sült el és már házasok vagyunk.
24/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!