Tanácstalan vagyok. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Barátom több mint fél év után azt mondta még nem szerelmes belém. Jó velem, imád és nem akar elveszíteni és neki nem kell más rajtam kívül. De ő csak egyszer volt szerelmes egy 10 évvel idősebb nőbe, akivel szexkapcsolatnak indult a kapcsolatuk és vele kiélte minden perverzióját (amibe én nem megyek bele) 3évig tartott, ő szakított mert elmúltak az érzései. És azt gondolja olyat még1szer nem fog érezni, mert már kinőtt a szerelemből. Nem értem, hogy lehet ilyet mondani? Én azt éreztem szeret és valahol tudom hogy szeret, de akkor csak becsaptam magam? És ha ezt monjda akkor mi értelme a kapcsolatunknak? Engem teljesen sokkolt, kétségbe vagyok esve én beleszerettem és terveztem vele. Ha ennyi idő alatt nem lett szerelmes már nem is lesz? Én nem hiszem hogy kilehet nőni a szerelemből, azt viszont hiszem vagy olyan ember aki nem vált ki érzéseket a másikból. Ugy gondolom, hogy egyszer jön valaki akibe szerelmes lesz és elhagy miatta és mindenkinek a szerelmet kell keresnie, mert anélkül semminek nincs értelme. Ő pedig nem akar szerelmes lenni? (Mert mondtam neki hogy akkor nem én vagyok az akit keresett, és szakítsunk, de ő azt mondta nem akar, csak engem akar) Létezik ilyen? Vagy teljesen rosszul látom a helyzetet?2011. máj. 25. 14:22
11/11 A kérdező kommentje:
Hát inkább nem részletezném mit értek perverzió alatt. Bár nem tartozik rád, de nem vagyok kislány és szeretem a szexet, de van egy határ. Egyébként nem ez volt a kérdésem.
A többi hozzászólónak köszönöm a válaszokat.
2011. máj. 25. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!