Nagyon bonyolult kacifantos a tortenet! Az eletem feladtam egy lany miatt! Mit tennetek a helyemben?
Tavaly elindultam autostoppal Del-Europaba ismerosomhoz, es ut kozben felvett egy lany, es megkert hogy johessen velem oda ahova en megyek, mert a csaladjaval osszeveszett, es mindenet elvesztette. A csajjal nem tudtunk beszelni egy nyelvet sem, de ennek ellenere kialakult bennunk egy eros vonzalom. Kesobb rendezodott a helyzete a csaladjaval, es visszafordult. En ujra felkerestem ot, es akkor bevallotta, hogy o is erez valamit irantam, de osszejott valakivel, es nem akarja megbantani a baratjat. Ennek ellenere beleegyezett abba, hogy tartsuk a kapcsolatot egymassal, mikozben tudta, hogy teljesen odavagyok erte.
A lenyeg, hogy a nyelvi problemak miatt kialakultak konfliktusok kettonk kozott. Ahogy eltelt egy ev mar az o nyelven is megtanultam, de ez mar keso volt, mert annyira eldurvult a helyzet, hogy rendorsegi ugy is lett belole, mert mar fel tolem, azt hiszi zaklatni akarom, mikozben csak a felreerteseket akarom tisztazni vele. Sosem tudtam elmondani neki a felreertesek sorozatat. Irtam mar neki fordito segitsegevel egy hosszu levelet is de annyira megharagudott ram, hogy mar arra sem volt kepes, hogy elolvassa.
Idokozben a csaladjat is nagyon megszerettem, es ok is befogadtak volna es a helybeli lakosok folyamatosan keresnenek, de nem merek a faluba menni, mert felek, hogy bajom lesz a rendorseggel.
Idokozben visszamentem Magyarorszagba, mert megprobaltam tultenni magam a dolgon, de annyira nem hagyott nyugodni az, hogy minden ami Magyarorszaghoz kotott elhagytam, elvesztettem miatta, csaladomat az egyetemet a barataimat stb, ezert a napokban visszajottem. Volt olyan helyzet is, hogy en is megharagudtam ra, mert rossznak hittem az SMS-eit, es en ot felidegesitettem, mikozben o a legkorrektebb volt velem. Bant a buntudat, hogy meg csak bocsanatot sem tudok kerni tole, mert felreertettem amiket nekem irt. O annyira felreismert, hogy beteges zaklatonak, hisz egy nagy nyelvi felreertes miatt.
Mit tennetek a helyembe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!