Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon bonyolult kacifantos a...

Nagyon bonyolult kacifantos a tortenet! Az eletem feladtam egy lany miatt! Mit tennetek a helyemben?

Figyelt kérdés

Tavaly elindultam autostoppal Del-Europaba ismerosomhoz, es ut kozben felvett egy lany, es megkert hogy johessen velem oda ahova en megyek, mert a csaladjaval osszeveszett, es mindenet elvesztette. A csajjal nem tudtunk beszelni egy nyelvet sem, de ennek ellenere kialakult bennunk egy eros vonzalom. Kesobb rendezodott a helyzete a csaladjaval, es visszafordult. En ujra felkerestem ot, es akkor bevallotta, hogy o is erez valamit irantam, de osszejott valakivel, es nem akarja megbantani a baratjat. Ennek ellenere beleegyezett abba, hogy tartsuk a kapcsolatot egymassal, mikozben tudta, hogy teljesen odavagyok erte.

A lenyeg, hogy a nyelvi problemak miatt kialakultak konfliktusok kettonk kozott. Ahogy eltelt egy ev mar az o nyelven is megtanultam, de ez mar keso volt, mert annyira eldurvult a helyzet, hogy rendorsegi ugy is lett belole, mert mar fel tolem, azt hiszi zaklatni akarom, mikozben csak a felreerteseket akarom tisztazni vele. Sosem tudtam elmondani neki a felreertesek sorozatat. Irtam mar neki fordito segitsegevel egy hosszu levelet is de annyira megharagudott ram, hogy mar arra sem volt kepes, hogy elolvassa.

Idokozben a csaladjat is nagyon megszerettem, es ok is befogadtak volna es a helybeli lakosok folyamatosan keresnenek, de nem merek a faluba menni, mert felek, hogy bajom lesz a rendorseggel.

Idokozben visszamentem Magyarorszagba, mert megprobaltam tultenni magam a dolgon, de annyira nem hagyott nyugodni az, hogy minden ami Magyarorszaghoz kotott elhagytam, elvesztettem miatta, csaladomat az egyetemet a barataimat stb, ezert a napokban visszajottem. Volt olyan helyzet is, hogy en is megharagudtam ra, mert rossznak hittem az SMS-eit, es en ot felidegesitettem, mikozben o a legkorrektebb volt velem. Bant a buntudat, hogy meg csak bocsanatot sem tudok kerni tole, mert felreertettem amiket nekem irt. O annyira felreismert, hogy beteges zaklatonak, hisz egy nagy nyelvi felreertes miatt.

Mit tennetek a helyembe?

2011. máj. 25. 13:42
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Semmi testi dolog nem tortent kettonk kozott, de csak azert nem, mert annyira megsajnaltam, hogy nem akartam visszaelni a helyzettel.

Ugy ebredtunk a kocsiban, hogy az olembe fekudt, mert azt akarta,egy olyan helyen ahol masok naszutra sem mennek el (sziklas-tengerpart,szebbnel szebb hegyekkel korbeveve)

A rendorsegi ugy: leparkoltam a haza ele, es bementem az engedelye nelkul hozza, mert beszelni akartam vele, es kihivtak a rendoroket.

En megprobaltam tultenni magam, de a felreertesek miatt nem vagyok erre kepes, amig normalisan nem tudom letisztazni vele. Ha megtudnam vele beszelni a konfliktusokat, akkor minden a legjobb lehetne.

Mar kb 5 szor akartuk lezarni ezt a tortenetet, de mindig tortenik valami, ami miatt nem tudjuk.

Masnap tudok csak gep kozelbe lenni, mert most el kell mennem.

Koszi a valaszokat!

2011. máj. 25. 14:13
 12/21 A kérdező kommentje:

Nincs senkije, mert tobb honapja szakitottak.De akkor is velem akart lenni, mikor volt baratja!

Megegyszer koszi a valaszokat!

2011. máj. 25. 14:18
 13/21 anonim ***** válasza:
Hát eleve nem hétköznapin indult a dolog.Auto stoppal...Olyan nincs,hogy a nagy semmiből rendőrségi ügy lesz,valamit csinálhattál.
2011. máj. 25. 14:19
 14/21 anonim ***** válasza:

Basszus tényleg fordulj orvoshoz. Mi az hogy nem tudod lezárni. Nem hívogatod nem zaklatod és kész. Szerintem nem fog megharagudni.

És még megvagy lepődve hogy rendőröket hívtak te barom??????? Bementél hozzájuk akaratuk ellenére? Én az apja helyébe meg is öltelek volna. Főleg hogy a lány nem akar tőled semmit és fél tőled.

2011. máj. 25. 14:21
 15/21 anonim ***** válasza:
Emberek az a fickó ölni fog.
2011. máj. 25. 14:22
 16/21 anonim ***** válasza:
azta**** micsoda sztori
2011. máj. 25. 14:23
 17/21 anonim ***** válasza:

Nekem is van egy ilyen ismerősöm mint te, kedves kérdező. Kiszemel magának egy lányt (akár a neten is) és elkezdi zaklatni. Először úgy tűnik hogy le lehet rázni, de ha tudja hogy hova jár az aktuális lány iskolába vagy dolgozni, ne adj' Isten megtudja hogy hol lakik, akkor aztán nem lehet tőle megszabadulni.

A legutóbbi szerencsétlen lányra már szerelmi kötést is rakott.

Csak annyit akartam ezzel hogy ismerem az esetedet. És csak annyit tudok tanácsolni hogy: Hagyd békén azt a szegény lányt!

2011. máj. 25. 14:28
 18/21 A kérdező kommentje:
olyan volt kettonk kozott a helyzet, mint a néma meg a suket parbeszede, mivel nem ertettuk egymast. Ha beszeltem volna a nyelvet, akkor lehet, most egyutt lennenk.
2011. máj. 25. 14:33
 19/21 anonim ***** válasza:
lépj túl rajta, felejtsd el. fogadd el hogy vannak a világon rajtunk kívül álló dolgok, amiket nem tarthatunk az ellenőrzésünk alatt, nem minden történik úgy az életben, ahogy azt elterveztük. a csajt buktad, ez akkor is így lenne ha tudnál vele mégis beszélni. önző dolog, hogy a saját lelki békéd miatt akarata ellenére keresed.
2011. máj. 25. 15:09
 20/21 anonim ***** válasza:

Ne gondold, hogy m)r egyûtt lennétek, ha tudod a nyelvet, ahhoz nem kell semmiféle extra dolog, hogy két ember egymàsra talàljon!!! Sajàt példàmat hozom fel neked, ôsztônd`jas voltam nyugat-europàban 2 éve, az adott orszàg nyelvén egy hangot se bìrtam kinyôgni, maradt az angol. A sràc, aki mostmàr a vôlegényem meg egy kukkot nem beszélt angolul, mégis az elsô perctôl fogva megvolt a kôzôs hang, hiàba beszéltûnk màsik nyelven, értettûk mit mond a màsik, nagyon komoly, én se hittem volna el màsnak ha nem tôrténik ez meg épp velem.

Szòval én azt javaslom, pròbàld meg hanyagolni a dolgot egy ideig, amìg a kedélyek lenyugszanak, aztàn pròbàlj felkészûlni rendesen arra, hogy ha mégis sikerûl valahogy eléàllnod és lehetôséget ad arra hogy érthetôen magyaràzd el neki a helyzetet a te szemszôgedbôl hozzàtenném, akkor se biztos hogy fog vàltozni a véleménye ròlad, ha màr mindent elmondtàl neki és fel is fogja ... Mindenestre hallottam én màr kacifàntos sztorit magyar fiù tôrôk làny, magyar làny és svéd fiù magyar làny, tunéziai fiù, tehàt nyelvi problémàk nehézségek mindehol adottak voltak, mégsem vezetett egyik sem eddig, szòval azért ne legyél rest magadban is keresni a hibàt, ne csak a kôrnyezetedben, helyzetekben.

Abba gondolj bele, hogy te egy idegen fiù vagy neki, akit stoppolàs kôzben ismert meg és ahogy a sztoribòl sikerûlt leszûrnôm, nem az a làny lehet aki minden hétvégén csak ùgy stoppolgat, te viszont inkàbb tûnhetsz veszélyes alaknak mint egy veszekedésben megriadt àrtatlan valakinek...

Mindenesetre nagyon sok sikert kìvànok, hogy jòl alakuljon a dolog és tisztàzòdjon minden!

au revoir!

2011. máj. 25. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!