Észrevettétek, hogy mindig a férj anyját szidjuk ezen az oldalon?
23:32!
Egyetértek ezzel. Mindig elfogultak az emberek a "sajátjaival" kapcsolatban.
Azonban én a legnagyobb nyitottsággal próbáltam kezelni kettőnk dolgát de mikor többször is csalódás ért, már bezárult az a bizonyos kapu..
Nem is akarok belemenni, mert csak felszakadnak a sebek.
Igaz kettőn áll a vásár, ezért nem hagytam, hogy újra bántson.. azóta kerülöm. Pedig nagyon jó az alkalmazkodó képességem de van hogy betelik a pohár..
Ez az. A legnehezebb az egészben úgy jó döntést hozni az családi kapcsolatok területén, hogy se te se pedig ő ne sérüljön. Egyszerűen nem megy. És nem érzem, hogy rajtam múlna. :(
Részemről téma lezárva. :)
Jó éjszakát!
Azért, mert ide, tisztelet a kivételnek hisztis libák járnak, akiknek fáj, ha nem ők ugráltathatják a férjüket, és nem ők vannak az első helyen mindig.
Fel kellene fogni, hogy 20 éven át az a nő mondott le mindenről a gyerekért, és óvta mindentől.
Akinek baja van az anyósával, az egyszerűen nem tudja kezelni. Ha beszól vagy bele akar szólni az életetekbe akkor igen is vissza kell vágni,majd meglepődig és nem lesz több gond vele. Nekem soha nem volt gondom egyik párom anyukájával sem. Az élettársam szüleivel is jól kijövök.
Nagyobb gond van a lány tesóval, azok az elviselhetetlenek csak igazán.
A nő-feleség dolga etetni, ruházni a családot. Gondoskodni a családról. Ez nagyén mélyen be van ivódva a társadalmunkba. Minden anyuka úgy gondolja, hogy a fiának minimum annyi jár, mint amit ő adott neki. Vagyis olyan finom és főleg olyan típusú ételek amiket ő adott az édes pici leggyönyörűbb fiának. Olyan ruha, olyan ágynemű, olyan öblítő, olyan szappan olyan minden, amit a pici fia szeret. Ha az ifjú feleség másfajta kajákat főz, másfajta ruhákat válogat a férjének (mert általában a nők veszik a ruhákat), és így tovább akkor az anyós úgy érzi, hogy a fia nem elég jó feleséget kapott és neki feladata irányítani az ifjú feleséget, hogy azt csinálja, ami a "fiának tetszik, amit a fia szeret". Ez sok nőnek nem tetszik. Nem szeretik ha beleszólnak az életébe, a dolgaiba. Innen jönnek a konfliktusok (ne mond meg hogy főzzek húslevest, tudok főzni köszönöm szépen, - de ő nem így szereti, hanem csirke mellből nem pedig szárnyból hát nem érted???).
A lányos anyukák arra vágynak, hogy a lányuk boldog legyen és legyen mellettük egy férfi aki vigyáz rá, anyagi biztonságot nyújt és nem élősködik a lányon. Ezeket lássuk be sokkal könnyebb teljesíteni, mint az előző verzió elvárásait.
Ezt sem értem miért van így.
Ha szól a meny, hogy ácsi, ez így nem lesz jó, miért talál süket fülekre a mondanivalója? És miért van folyton hülyének beállítva? Ritka, mikor a férj mellette áll.. Van olyan de kevésszer. És minél többet beszélsz neki az anyjáról, annál jobban vágod magad alatt a fát. Ezért aranyszabály: sose beszélj annyit az anyósról, hogy a férjednek védenie kelljen őt! Na, nálam ekkor robbant a bomba mindig.. Azóta csak annyit mondok róla, amennyi még belefér.. bár ez függ a tettének "szemétségi fokától" is.. De van hogy nem bírom türtőztetni magam és kifakadok férjemnek róla. :( Ez van. Ha én normális vagyok, anyós miért nem tud?! Áhhh, túl sok itt a miért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!