Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Észrevettétek, hogy mindig a...

Észrevettétek, hogy mindig a férj anyját szidjuk ezen az oldalon?

Figyelt kérdés
Miért ilyenek a fiús anyák? (Jó, az is benne van a dologban, hogy kevesebb férfi ír ide, vagy mert nem akar, vagy mert nem ennyire lelkizősek.)
2011. máj. 24. 22:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
54%

23:32!

Egyetértek ezzel. Mindig elfogultak az emberek a "sajátjaival" kapcsolatban.

Azonban én a legnagyobb nyitottsággal próbáltam kezelni kettőnk dolgát de mikor többször is csalódás ért, már bezárult az a bizonyos kapu..

Nem is akarok belemenni, mert csak felszakadnak a sebek.

Igaz kettőn áll a vásár, ezért nem hagytam, hogy újra bántson.. azóta kerülöm. Pedig nagyon jó az alkalmazkodó képességem de van hogy betelik a pohár..

2011. máj. 24. 23:39
 12/22 anonim ***** válasza:
54%
Sajnos vannak ilyen emberek, veluk ha 50 evig probalkoznal, akkor sem valtoznanak. Nem tudjak elfogadni, hogy a gyerekuk felnott.
2011. máj. 24. 23:44
 13/22 anonim ***** válasza:
54%

Ez az. A legnehezebb az egészben úgy jó döntést hozni az családi kapcsolatok területén, hogy se te se pedig ő ne sérüljön. Egyszerűen nem megy. És nem érzem, hogy rajtam múlna. :(

Részemről téma lezárva. :)

Jó éjszakát!

2011. máj. 24. 23:59
 14/22 anonim ***** válasza:
18%

Azért, mert ide, tisztelet a kivételnek hisztis libák járnak, akiknek fáj, ha nem ők ugráltathatják a férjüket, és nem ők vannak az első helyen mindig.

Fel kellene fogni, hogy 20 éven át az a nő mondott le mindenről a gyerekért, és óvta mindentől.

2011. máj. 25. 01:27
 15/22 anonim ***** válasza:

Akinek baja van az anyósával, az egyszerűen nem tudja kezelni. Ha beszól vagy bele akar szólni az életetekbe akkor igen is vissza kell vágni,majd meglepődig és nem lesz több gond vele. Nekem soha nem volt gondom egyik párom anyukájával sem. Az élettársam szüleivel is jól kijövök.

Nagyobb gond van a lány tesóval, azok az elviselhetetlenek csak igazán.

2011. máj. 25. 08:10
 16/22 anonim ***** válasza:

A nő-feleség dolga etetni, ruházni a családot. Gondoskodni a családról. Ez nagyén mélyen be van ivódva a társadalmunkba. Minden anyuka úgy gondolja, hogy a fiának minimum annyi jár, mint amit ő adott neki. Vagyis olyan finom és főleg olyan típusú ételek amiket ő adott az édes pici leggyönyörűbb fiának. Olyan ruha, olyan ágynemű, olyan öblítő, olyan szappan olyan minden, amit a pici fia szeret. Ha az ifjú feleség másfajta kajákat főz, másfajta ruhákat válogat a férjének (mert általában a nők veszik a ruhákat), és így tovább akkor az anyós úgy érzi, hogy a fia nem elég jó feleséget kapott és neki feladata irányítani az ifjú feleséget, hogy azt csinálja, ami a "fiának tetszik, amit a fia szeret". Ez sok nőnek nem tetszik. Nem szeretik ha beleszólnak az életébe, a dolgaiba. Innen jönnek a konfliktusok (ne mond meg hogy főzzek húslevest, tudok főzni köszönöm szépen, - de ő nem így szereti, hanem csirke mellből nem pedig szárnyból hát nem érted???).

A lányos anyukák arra vágynak, hogy a lányuk boldog legyen és legyen mellettük egy férfi aki vigyáz rá, anyagi biztonságot nyújt és nem élősködik a lányon. Ezeket lássuk be sokkal könnyebb teljesíteni, mint az előző verzió elvárásait.

2011. máj. 25. 09:32
 17/22 anonim ***** válasza:
Nem csak a férjek anyját, egyáltalán mindenkinek az anyját, meg mindenki a sajátját is.
2011. máj. 25. 09:35
 18/22 anonim ***** válasza:
Meglehet, hogy kevés férfi ír ide, de szerintem egyáltalán nem erről van szó. Az én ismerettségi körömben is mindenkinek a férj anyjával van problémája. Ők azok, akik kivétel nélkül nincsenek tekintettel a gyerekükre és annak új családjára, megpróbálják rájuk tukmálni magukat, megsértődnek MINDENEN.... Lehet, hogy nem mindenkinél van ez így, de az én környezetemben igen. Ez éppúgy igaz rám, az anyámra, a barátnőimre... Szoktunk is erről beszélni, hogy mondjuk csak a saját anyámnál maradva: ő miért nem sértődik meg mindenen? (konkrétan: semmin) Miért nem sértődik meg, hogy ha ritkán találkozunk? Miért nem akarja rám tukmálni magát, miért természetes számára, hogy van saját életünk??? Miért természetes mindez a barátnőim anyjának is és az anyósoknak (férfiak anyukájának) miért nem????
2011. máj. 25. 11:06
 19/22 A kérdező kommentje:
Minden válaszolónak igaza van. Nálunk jórészt irigység is van a dologban, mert elméletileg nekünk jobban meg, mint anyósoméknak (teszem hozzá, napi 14-16 órákat dolgozunk). Igazából egyik gyerekét sem az anyósom nevelte fel, hanem az ő anyja, még főzni se főzött soha. Férjem 12 éve költözött el otthonról, szóval amit mostanában elért, azt magának, és talán közös erőnknek is köszönheti. Nem azt mondom, hogy ki kell zárni őket az életünkből, de ne másszanak ránk, de döntsenek mindenben helyettünk, külön család vagyunk. Folyamatosan felcukkolják férjemet ellenem, és szerinte a családjának mindig igaza van, engem sosem véd meg az egyértelműen igazságtalan dolgok miatt sem. Ha meg kinyitom a számat, rámtámad a férjem és egész rokonsága.
2011. máj. 25. 11:13
 20/22 anonim ***** válasza:

Ezt sem értem miért van így.

Ha szól a meny, hogy ácsi, ez így nem lesz jó, miért talál süket fülekre a mondanivalója? És miért van folyton hülyének beállítva? Ritka, mikor a férj mellette áll.. Van olyan de kevésszer. És minél többet beszélsz neki az anyjáról, annál jobban vágod magad alatt a fát. Ezért aranyszabály: sose beszélj annyit az anyósról, hogy a férjednek védenie kelljen őt! Na, nálam ekkor robbant a bomba mindig.. Azóta csak annyit mondok róla, amennyi még belefér.. bár ez függ a tettének "szemétségi fokától" is.. De van hogy nem bírom türtőztetni magam és kifakadok férjemnek róla. :( Ez van. Ha én normális vagyok, anyós miért nem tud?! Áhhh, túl sok itt a miért...

2011. máj. 25. 13:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!