Amikor felébredsz megnézed, hogy ott van-e a párod a párnán?
:)
A filmekben jellemző, hogy (főleg) a nő felébred, és anélkül, hogy odanézne átnyúl a másik párnára, hogy ott van-e a párja. Ilyenkor soha nincs ott, de ha ott lenne ezzel a mozdulattal valószínűleg orrba verné :)
Csinál ilyet valaki a valóságban?
És ha nem, akkor ez vajon miért ilyen jellemző a filmekben?
Általában az oldalamon alszom és felé fordulva szoktam felébredni,így csak kinyitom a szemem és látom,hogy ott van.
A filmekben elég sokszor csinálnak olyan jeleneteket,amelyek a valóságban sosem történnek meg.
Például a romantikus filmekben a nők sosem kócosak,szempilla spirálban alszanak,alapozóval és szájfénnyel.
Köszönöm a válaszokat :)
"A filmekben elég sokszor csinálnak olyan jeleneteket,amelyek a valóságban sosem történnek meg.
Például a romantikus filmekben a nők sosem kócosak,szempilla spirálban alszanak,alapozóval és szájfénnyel."
Ez utóbbiak egyértelműek :) de ez az átnyúlós dolog számomra nem volt az. Én pl. sosem csináltam ilyet, de fogalmam sem volt, hogy másnál előfordul-e. Most már ezt is tudom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!