Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Amikor felébredsz megnézed,...

Amikor felébredsz megnézed, hogy ott van-e a párod a párnán?

Figyelt kérdés

:)

A filmekben jellemző, hogy (főleg) a nő felébred, és anélkül, hogy odanézne átnyúl a másik párnára, hogy ott van-e a párja. Ilyenkor soha nincs ott, de ha ott lenne ezzel a mozdulattal valószínűleg orrba verné :)

Csinál ilyet valaki a valóságban?

És ha nem, akkor ez vajon miért ilyen jellemző a filmekben?

2011. máj. 24. 21:18
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
63%
háát én csak egyszer vágtam orrba véletlenül ,nemrég pedig rémálmom volt és tökön rúgtam:D:D
2011. máj. 24. 22:07
 22/34 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem belőlem profi éjjeliőr lenne. Akármilyen kicsi zajra azonnal felülök és kipattannak a szemeim. Így a férjemnek esélye sincs úgy felkelni, hogy ne ébredjek én is fel.

Viszont ő agresszívan alszik, ha rosszat álmodik, rajtam játsza le. Volt már fájdalmasan erős karszorítás (átöleltem, ő meg azt álmodta, hogy el akarják kapni...), vesén rúgás, fejbe könyöklés, általános rúgás.

Az külön para, hogy amikor elalszik, olyanokat rándul, hogy egy kisebb szívinfarktussal felér nekem, a mai napig megijedek tőle.

Eddig egyszer sikerült nem szándékosan egyenlíteni: az ágy a sarokba van tolva, ő alszik kívül, így át kell másznom rajta. Egyszer azt hittem, hogy a lágyéka feljebb van a takaró alatt és teljes tetsúllyal ráléptem a családi ékszerekre...szegény :)

2011. máj. 24. 22:13
 23/34 anonim válasza:
82%

Én is megszoktam nézni, ha éjjel felébredek, de csak óvatosan tapizva, ott, ahol a vállát/oldalát/derekát sejtem.

Volt már belőle kellemetlen ébredés amikor a nyitott szájába nyúltam :D

Ha kimegy, azt úgyis hallom, éberen alvó típus vagyok.

2011. máj. 24. 22:23
 24/34 anonim ***** válasza:
Én odafordulok és megnézem, nem kezdek el tapogatózni, hogy felébresszem...Kivéve persze ha horkol, akkor jól oldalba bököm és abbahagyja..:)
2011. máj. 24. 22:29
 25/34 A kérdező kommentje:

Köszönöm az újabb válaszokat :)

22:13

Ez ismerős élmény, exem volt ilyen. Kész életveszély volt :D

2011. máj. 24. 23:20
 26/34 anonim ***** válasza:

mostanában olyan sok dolga van, hogy már csak arra kelek, h nincs mellettem :(

állítólag reggel megpuszil, mikor felkel, de semmire nem emlékszem, mert iszonyat mélyen tudok aludni. :)

nem a kezemmel, hanem a szememmel nézem meg, h ott van-e. ilyenkor úgy bánom, hogy nem ébredek fel, mikor ő is.

2011. máj. 25. 02:46
 27/34 anonim ***** válasza:
nyúlkálni soha nem szoktam... de nem is kell...úgy horkol, hogy egyből feltűnik ha nincs mellettem... :D
2011. máj. 25. 06:48
 28/34 anonim ***** válasza:

Én sem nyúlkálok, főleg hogy álmában elég rémüldözős, inkább nem kockáztatok. Egyszer meg akartam puszilni és konkrétan állon vágott. Volt hogy oda akartam bújni és orrba vágott. :D:D

Amúgy mindig észreveszem ha felkel, szóval nincs szükség rá hogy megnézzem ott van-e. :)

2011. máj. 25. 08:13
 29/34 anonim ***** válasza:
Nyúlkálni nem szoktam,csak átölelem,de anélkül is tudom hogy ott van,mivel eléggé éberalvó vagyok,midig megébredek még arra is ha pisilni megy ki éjjel.Ha megébredek akkor átölelem és ugy alszunk tovább,őt nem ébresztem fel ezzel (mélyalvó,vihetik az ágyat is alóla)
2011. máj. 25. 08:28
 30/34 napietus ***** válasza:
nem alszunk mindig együtt, így nem, akkor sem mikor együtt alszunk, mert a férjem kel korábban, szóval ő szokott ébreszteni. nyilván nem lehet mellettem, ha éppen próbál ébresztgetni :)
2011. máj. 25. 08:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!