Amikor felébredsz megnézed, hogy ott van-e a párod a párnán?
:)
A filmekben jellemző, hogy (főleg) a nő felébred, és anélkül, hogy odanézne átnyúl a másik párnára, hogy ott van-e a párja. Ilyenkor soha nincs ott, de ha ott lenne ezzel a mozdulattal valószínűleg orrba verné :)
Csinál ilyet valaki a valóságban?
És ha nem, akkor ez vajon miért ilyen jellemző a filmekben?
Szerintem belőlem profi éjjeliőr lenne. Akármilyen kicsi zajra azonnal felülök és kipattannak a szemeim. Így a férjemnek esélye sincs úgy felkelni, hogy ne ébredjek én is fel.
Viszont ő agresszívan alszik, ha rosszat álmodik, rajtam játsza le. Volt már fájdalmasan erős karszorítás (átöleltem, ő meg azt álmodta, hogy el akarják kapni...), vesén rúgás, fejbe könyöklés, általános rúgás.
Az külön para, hogy amikor elalszik, olyanokat rándul, hogy egy kisebb szívinfarktussal felér nekem, a mai napig megijedek tőle.
Eddig egyszer sikerült nem szándékosan egyenlíteni: az ágy a sarokba van tolva, ő alszik kívül, így át kell másznom rajta. Egyszer azt hittem, hogy a lágyéka feljebb van a takaró alatt és teljes tetsúllyal ráléptem a családi ékszerekre...szegény :)
Én is megszoktam nézni, ha éjjel felébredek, de csak óvatosan tapizva, ott, ahol a vállát/oldalát/derekát sejtem.
Volt már belőle kellemetlen ébredés amikor a nyitott szájába nyúltam :D
Ha kimegy, azt úgyis hallom, éberen alvó típus vagyok.
Köszönöm az újabb válaszokat :)
22:13
Ez ismerős élmény, exem volt ilyen. Kész életveszély volt :D
mostanában olyan sok dolga van, hogy már csak arra kelek, h nincs mellettem :(
állítólag reggel megpuszil, mikor felkel, de semmire nem emlékszem, mert iszonyat mélyen tudok aludni. :)
nem a kezemmel, hanem a szememmel nézem meg, h ott van-e. ilyenkor úgy bánom, hogy nem ébredek fel, mikor ő is.
Én sem nyúlkálok, főleg hogy álmában elég rémüldözős, inkább nem kockáztatok. Egyszer meg akartam puszilni és konkrétan állon vágott. Volt hogy oda akartam bújni és orrba vágott. :D:D
Amúgy mindig észreveszem ha felkel, szóval nincs szükség rá hogy megnézzem ott van-e. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!