Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Amikor felébredsz megnézed,...

Amikor felébredsz megnézed, hogy ott van-e a párod a párnán?

Figyelt kérdés

:)

A filmekben jellemző, hogy (főleg) a nő felébred, és anélkül, hogy odanézne átnyúl a másik párnára, hogy ott van-e a párja. Ilyenkor soha nincs ott, de ha ott lenne ezzel a mozdulattal valószínűleg orrba verné :)

Csinál ilyet valaki a valóságban?

És ha nem, akkor ez vajon miért ilyen jellemző a filmekben?

2011. máj. 24. 21:18
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
74%

ez most a barátok köztről jutott az eszedbe?:D

h a kérdésre is válaszoljak: nem, mert nem lakunk együtt :/ amikor együttalszunk, akkor sem vágom orrba, inkább odanézek és átölelem

2011. máj. 24. 21:30
 12/34 anonim ***** válasza:
80%
Én át szoktam nyúlni.Orrba még nem vertem:) Akkora erővel nem mozdulok ébredés után közvetlen:)Ja, és nem a párnára nyúlok, hanem lejjebb. Épp ezért amit írtál is:) Nehogy a szemébe nyúljak vagy ilyesmi:) Egyszer már volt rá példa, tanultam belőle:)
2011. máj. 24. 21:31
 13/34 anonim ***** válasza:
80%

Én csak megfordulok, hogyha háttal vagyok.

Fölöslegesnek tartom a nyúlkálást, mert ha orrba nem is vágom attól még felébreszthetem vele, ezt pedig nem szeretném.

21/L

2011. máj. 24. 21:32
 14/34 anonim ***** válasza:
82%

OFF..bocsi de

21 : 26 os..

hát ez nagyon szomorú.

ez a gyereketeknek sem jó hogy csak ő miatta vagytok együtt.

ez nem megoldás.

neki se jó hogy azt látja hogy anya és apa nem szereti egymást.

teljesen őszintén mondom hogy nagyon sajnállak titeket..

nehéz lehet így..

14 hós baba anyukája

2011. máj. 24. 21:34
 15/34 anonim ***** válasza:
80%

Én minden hajnalban kedvesen orrbavágom.

Ami a filmekben van, az a helyzet illuzórikus megközelítése.

2011. máj. 24. 21:35
 16/34 anonim ***** válasza:
87%
Nem, soha, hisz tudom, hogy ott van. Mindig én kelek legkorábban, hajnalok hajnalán :)
2011. máj. 24. 21:40
 17/34 anonim ***** válasza:
87%
Igen, megnézem :) Mondjuk mi csak hétvégente alszunk együtt, és akkor sem összebújva. De nekem pl jó érzés, h ha felébredek, akkor nézem őt egy kicsit, v hallgatom, ahogy szuszog .
2011. máj. 24. 21:42
 18/34 anonim ***** válasza:
87%

Én sem nézem meg,hogy ott van-e,mert rendszerint ő ébred először,és akkor odabújik hozzám,átkarol,és tudom,hogy ott van:)

20/L

2011. máj. 24. 21:44
 19/34 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

21:26

Sajnálom :(

21:30

Igen, arról :)

2011. máj. 24. 21:48
 20/34 anonim ***** válasza:
Nekem nemcsak a párnán van ott a párom, hanem az egész ágyon. :) Én is átnyúlok és rárakom a kezem épp arra a testfelületre, amit érek nyakon alul. Nem hinném, h sok gond volt eddig, többnyire álmomban teszem ezt. Egyszer viszont a lábam csusszant a térfelére, pont középre :D
2011. máj. 24. 22:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!