A nővérem nem akar enni, mit tehetünk érte?
egy lánynak úgy kell kiszámolni, hogy hány kiló lenne az ideális, hogy a testmagasságából le kell venni 110-et, és akkor valahol annak a számnak a környékén kell mozognia a testsúlyának. De persze vannak emberek akiknek nehezebb a csontjuk vagy csak izmosabbak, és mint tudjuk, az izom nehezebb mint a zsír.
Én 163 cm vagyok és 54 kg, és néha mondják, hogy vékonyka vagyok.
De régebben mikor edzettem, meg versenyszerűen futottam, több izom volt rajtam, nagyjából akkor is hasonló testalkattal rendelkeztem, csak nem ilyen löttyedtnek néztem ki, és akkor 63 kg voltam.Mekkora ruhákat hord? S -es méretet? Ezzel nem lehet neki megmagyarázni, hogy az a legkissebb, és az xs-es ruha már a kimondottan vékony nőknek van? Szóval vékony már most is?
Sajnos itt az észérvek nem segítenek, nem fogja fel, hogy igazatok van, és jót akartok neki. És nagyon valószínű, hogy nem fog leállni, amíg bírja a szervezete. Tényleg szakemberhez kell vinni, de készüljetek fel, hogy kemény menet lesz, ti lesztek a rosszak, hogy akadályozzátok, de amíg a fejében nem tud, tudtok rendet tenni, addig bajok lesznek.
És tényleg lelki eredetű, a család is elgondolkozhatna rajta, hogy nem történt-e vele valami, ami előhozta. Nekem is volt részem hasonlóban, de a családom sajnos észre sem vette.
Sokat beszélgessetek vele, adja ki az érzéseit. Próbáljon meg rájönni, hogy hol van az igazi gond, mert az étkezési zavar csak a tünet.
Kívánom, hogy mihamarabb rendbe jöjjön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!