Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vannak nyitott kapcsolatok?

Miért vannak nyitott kapcsolatok?

Figyelt kérdés

Az én véleményem az,hogy a nyitott kapcsolat nem lehet valami jó!Minek?

Én azt szeretem,ha a páromnak én vagyok az egyetlen,az életében!Én nem tudnék nyitott kapcsiban élni!

Sokan mégis ezt szeretik!Miért?

Mi a véleményetek erről?

2009. márc. 15. 17:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
81%

Én a monogám kapcsolat híve vagyok, de ettől függetlenül, ha a párom csal a hátam mögött ( amit el tudok képzelni ), akkor erre az a verzióm, hogy: "Ha nem tudom, nem fáj..és ennyi.", de ha kiderülne, én bizony nem haboznék fellépni - titokban, de annál határozottabban :P - a szóban forgó rivális ellen; soha nem tudnám elfogadni a nyíltszínű megcsalást, de irigylem az olyan laza embereket, akinek természetes a testi hűtlenség ( ezzel együtt a lelki is, hiába tagadják ezt )

Én a nyitott kapcsolatot nem nemi szabadságnak, hanem SZABADOSSÁG - nak hívom.

A kettő között pedig van különbség.

A válasz: azért, mert annyira felszínesek lettek az emberek, hogy a legtöbbjüknél a testi vágyak kielégítése szerepel az első helyen, a második helyen: a kényelem

( ezért se mennek szét, amikor elmúlt a nagy l'mour, inkább az közös ÉRDEKEK miatt együtt maradnak )és a harmadik helyen: jó érzés a régen még tabunak számító dolgot a modern élet részévé tenni, ezért tartják természetesnek.

2009. márc. 15. 21:25
 12/13 anonim ***** válasza:
86%
Az emberek félnek a felelősségtől.Az meg ugye nincs a nyitott kapcsolatban.Félnek felnőni,mindegy hány évesek.
2009. márc. 15. 21:25
 13/13 anonim ***** válasza:
84%

21.25 még:

Ami azt illeti, azért még mindig valahol a férfiak privilégiuma a poligámia, a nők pedig csak kullognak a hátuk mögött etéren, mert maga a női természet is úgy van "megteremtve", hogy inkább emocionális, mint fizikai ingerekre és gyakori partnercserére beállított.

És bizony, egy nőnél mindig érzelmi síkon alakul ki előbb a kapcsolat, mint pusztán a szexuális vágy miatt ( kontra férfiak, akik alapvetően a vizuális ingerekre érzékenyebbek és az ivarsejtek termelődése is gyakoribb, mint ugyebár a nőknél egy petesejt megérése / hó.

Ffiak biológiailag is poligám természetre hajlamosak inkább / ), és az valahol egy HAZUGSÁG, hogy egy nőt egyszerűen nem érdekli, hogy élete párja hol őt - hol egy másik nőt tesz boldoggá, és az a férfi is valahol egy lelki - söpredék ( bocs, ha vkit megsértek a nézeteiben ), akit nem zavar, ha a párja mással ( is ) feltalálja magát az ágyban, utána meg ő teszi bele a farkát..

Sajna, de eme menatlitásról nem tudok máshogy nyilatkozni...

2009. márc. 15. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!