mindent lehet jól csinálni. van, akinek ez felel meg, van akinek az. szerintem nincs ezzel semmi gáz, amennyiben a felek nem csapják be egymást.
2009. márc. 15. 17:30
2/13 anonim válasza:
A vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van egy.
Van akinek ez jön be, van akinek az. Amíg te boldog vagy miért fáj a fejed azon hogy van hát merem állítani elég kevés ember aki nyitott kapcsolatban él. Van akinek a szex csak egy igény kielégítése vagy csak önmagában élvezet ami nem fűződik máshoz.
2009. márc. 15. 17:31
3/13 anonim válasza:
nem tudom mennyiben lesz segitségedre a válaszom, de: van egy ismerősöm kivel eléggé szimpatizáljuk egymást. Mikór szóba jött, hogy lehete valami kettőnk közt elmondta, hogy simán de csak nyitott, mert még fiatal(22) és, hogy mindennek megvan a maga ideje. Na meg, hogy a munka programja miatt nem tud fenntartani egy komoly kapcsolatot. emelett még iskolába is beiratkozott, igy még annyira se működne Egyszerűen elzárkozott az elől, hogy megfelelne igy is. Túl fiatal , keresi még az igazit, nincs ideje komolyra. belementem végül, de nagyon gáz. Főleg ha kezdesz töbet érezni iránta. nem érdemes belevágni
2009. márc. 15. 17:33
4/13 anonim válasza:
Bármi elfogadható, ha az mindkét félnek jó. A nyitott kapcsolat ritkán esik bele ebbe a kategóriába.
2009. márc. 15. 17:36
5/13 anonim válasza:
Szerintem - bár nem tapasztalatból tudom - a nyitott kapcsolatban előbb vagy utóbb valaki sérül.
2009. márc. 15. 18:05
6/13 anonim válasza:
Egy nyitott kapcsolatban egy egyik fél mindig többet szeretne...
2009. márc. 15. 18:11
7/13 anonim válasza:
www.pudingocska.com
ez egy olyan csaj blogja aki nyitott kapcsolatban él, meg is magyarázza hogy ez miért jó, és nagyon sokat mesél erről.
neki pl jó érzés az, hogy a párja mellette olyan szabad lehet amilyen szabad csak akar lenni, és még is szüksége van rá, és szeretik egymást, de ha gondolod nézz bele, izgi
2009. márc. 15. 18:17
8/13 anonim válasza:
Most le fognak pontozni. De a nyitott kapcsolat nem kapcsolat...
2009. márc. 15. 18:51
9/13 anonim válasza:
Az csak kölcsönösen kihasználjuk egymást szexuális célból...Az NEM KAPCSOLAT.
A kapcsolat, párkapcsolat az a kölcsönösségről meg az érzelmekről is szól...
2009. márc. 15. 18:52
10/13 anonim válasza:
épp tegnap kapcsolgattam a tévét és láttam egy elég érdekes dokumentumfilmet valamelyik adón. Angol család férj feleség 2gyerek. De a férfinak nem elég a felesége van még két szeretője. Na de hogy? A két nő velük él egy háztartásban és minden este 4en alszanak a hitvesi ágyban. a szeretők hajnali fél 6kor kelnek minen nap, akkor halkan lelopóznak a saját helyükre, hogy a gyerekek ne lássák így őket. A pasi táblázatot vezet, hogy mikor melyik nővel van, mikor melyikkel csinál programot. Beteg egy társaság. és a feleség elfogadja... Természetesen a legfőbb szabály, hogy a nőknek nem lehet senkijük. És miért? Mert az elbizonytalanítaná a férfit. Az hogy a feleslge mit érezhet két másik nővel??? kit érdekel??? szánalom. már jó dolgukban az emberek nem tudnak mit csinálni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!