Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vannak nyitott kapcsolatok?

Miért vannak nyitott kapcsolatok?

Figyelt kérdés

Az én véleményem az,hogy a nyitott kapcsolat nem lehet valami jó!Minek?

Én azt szeretem,ha a páromnak én vagyok az egyetlen,az életében!Én nem tudnék nyitott kapcsiban élni!

Sokan mégis ezt szeretik!Miért?

Mi a véleményetek erről?

2009. márc. 15. 17:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
53%
mindent lehet jól csinálni. van, akinek ez felel meg, van akinek az. szerintem nincs ezzel semmi gáz, amennyiben a felek nem csapják be egymást.
2009. márc. 15. 17:30
 2/13 anonim ***** válasza:
50%

A vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van egy.

Van akinek ez jön be, van akinek az. Amíg te boldog vagy miért fáj a fejed azon hogy van hát merem állítani elég kevés ember aki nyitott kapcsolatban él. Van akinek a szex csak egy igény kielégítése vagy csak önmagában élvezet ami nem fűződik máshoz.

2009. márc. 15. 17:31
 3/13 anonim válasza:
87%
nem tudom mennyiben lesz segitségedre a válaszom, de: van egy ismerősöm kivel eléggé szimpatizáljuk egymást. Mikór szóba jött, hogy lehete valami kettőnk közt elmondta, hogy simán de csak nyitott, mert még fiatal(22) és, hogy mindennek megvan a maga ideje. Na meg, hogy a munka programja miatt nem tud fenntartani egy komoly kapcsolatot. emelett még iskolába is beiratkozott, igy még annyira se működne Egyszerűen elzárkozott az elől, hogy megfelelne igy is. Túl fiatal , keresi még az igazit, nincs ideje komolyra. belementem végül, de nagyon gáz. Főleg ha kezdesz töbet érezni iránta. nem érdemes belevágni
2009. márc. 15. 17:33
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Bármi elfogadható, ha az mindkét félnek jó. A nyitott kapcsolat ritkán esik bele ebbe a kategóriába.
2009. márc. 15. 17:36
 5/13 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem - bár nem tapasztalatból tudom - a nyitott kapcsolatban előbb vagy utóbb valaki sérül.
2009. márc. 15. 18:05
 6/13 anonim válasza:
87%
Egy nyitott kapcsolatban egy egyik fél mindig többet szeretne...
2009. márc. 15. 18:11
 7/13 anonim ***** válasza:
88%

www.pudingocska.com

ez egy olyan csaj blogja aki nyitott kapcsolatban él, meg is magyarázza hogy ez miért jó, és nagyon sokat mesél erről.

neki pl jó érzés az, hogy a párja mellette olyan szabad lehet amilyen szabad csak akar lenni, és még is szüksége van rá, és szeretik egymást, de ha gondolod nézz bele, izgi

2009. márc. 15. 18:17
 8/13 anonim ***** válasza:
84%
Most le fognak pontozni. De a nyitott kapcsolat nem kapcsolat...
2009. márc. 15. 18:51
 9/13 anonim ***** válasza:
87%

Az csak kölcsönösen kihasználjuk egymást szexuális célból...Az NEM KAPCSOLAT.

A kapcsolat, párkapcsolat az a kölcsönösségről meg az érzelmekről is szól...

2009. márc. 15. 18:52
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
épp tegnap kapcsolgattam a tévét és láttam egy elég érdekes dokumentumfilmet valamelyik adón. Angol család férj feleség 2gyerek. De a férfinak nem elég a felesége van még két szeretője. Na de hogy? A két nő velük él egy háztartásban és minden este 4en alszanak a hitvesi ágyban. a szeretők hajnali fél 6kor kelnek minen nap, akkor halkan lelopóznak a saját helyükre, hogy a gyerekek ne lássák így őket. A pasi táblázatot vezet, hogy mikor melyik nővel van, mikor melyikkel csinál programot. Beteg egy társaság. és a feleség elfogadja... Természetesen a legfőbb szabály, hogy a nőknek nem lehet senkijük. És miért? Mert az elbizonytalanítaná a férfit. Az hogy a feleslge mit érezhet két másik nővel??? kit érdekel??? szánalom. már jó dolgukban az emberek nem tudnak mit csinálni.
2009. márc. 15. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!