Ki mit szól ehhez? 32 évesen két nappal a szülés dátuma előtt, nővérem egy hangos vita során azt mondta nekem, hogy ha nem lennék terhes nekem jönne. A nővérem 34 éves.
Figyelt kérdés
2009. márc. 15. 17:01
11/22 Nikcsi válasza:
Szia! Lehet hogy most sokan lehurrognak, de szerintem egy picit tulreagaltad a dolgot... Viszont ha meg most is ennyire bant, valoszinuleg melyen erintett a dolog, ami terhes kismamaknal betudhato a fokozott erzekenysegnek (en kibirhatatlan voltam mar a vegen, pedig tok normalis emberke vagyok). Ha ugy erzed hogy jobban erezned magad attol hogy ezt megemlitett tesodnak tedd meg, beszeljetek at, de en biztos vagyok benne hogy nem komolyan gondolta es ahogy az elottem szolok is irtak, valoszinuleg csak a vita heveben csuszott ki a szajan. Ne emeszd magad ezen, lepj tovabb! Boldog babazast! :)
12/22 anonim válasza:
Na és mikor született? Fiú vagy lány ? Mi lett a neve? gratulálok! :)
Ha még mindig érdekel, kérdezd meg, hogy komolyan gondolta -e. De szerintem Te is sokkal érzékenyebb vagy, + érzékenyebb leszel is egy darabig még. :)
13/22 A kérdező kommentje:
Rá két napra született,(túlhordtam és kaptam oxytocin-t,hogy segítsen megindítani a szülést)nem a feszültség miatt.Kisfiú,Erik.Köszönöm a válaszokat.A testvéri viszony már nem lesz a régi.Nem keressük egymás társaságát.
2009. márc. 16. 09:34
14/22 anonim válasza:
Semmi sem történt.Jó alkalom a pici megnézése, hogy kibéküljetek. Örülj, hogy nem ment neked:)
Mérges volt, nem beszámítható ilyenkor. Semmi értelme haragudni, pláne, mikor ilyen örömteli esemény történt nálatok. Légy nagyvonalú!
15/22 anonim válasza:
Lehet, hogy saját magára is mérges volt amiért ő is így beszélt a nagymamával. Lehet, hogy csak most látta, hogy milyen tiszteletlen volt, és a mama nem érdemelte meg, illetve több tiszteletet érdemelt volna. De a saját viselkedésén már utólag nem tud változtatni, így téged utasított rendre. Beszéljétek meg, béküljetek ki, ne árnyékolja be a harag ezeket a boldog időket. Légy nagyvonalú! :))))
16/22 anonim válasza:
Neki van gyereke? Mert lehet az elfojtott irigység miatt reagálta túl a veszekedést, és örült, hogy talált valami indokot ara, hogy összeveszhessen veled.
17/22 A kérdező kommentje:
Neki 11 és 9 éves gyerekei vannak.Ez nem írígység,neki ilyen a természete."Beszólogatós" és nem mindíg érdekli,hogy megsértette a másikat.Régen lánykorunkban nagyon jó testvérek voltunk,de amióta családunk van,és sok ideig egy fedél alatt éltünk(8-an,három generáció),azóta nem jövünk ki egymással.Más a nézetünk minden téren.
2009. márc. 16. 16:46
18/22 anonim válasza:
Hát szerintem én a hejedbe bevertem volna a száját. én is utálom mind2 nővérem.én erre csak annyit mondok ,hogy ne te legyél az aki csak NYELI ezeket a sértéseket miért tennéd?aki árt neked szakítsd meg minden kapcsolatot vele tiltsd le msn ről telefonon hívás szűrés legalább egy hétre és majd megjön az esze:)
19/22 anonim válasza:
Mi ezt kb 12-14 évesen "játszottuk" a hugommal-.-
20/22 A kérdező kommentje:
Ez is a lényeg,30 évesek vagyunk.Felnőttek ahhoz,hogy bárki ilyet mondjon.
2009. márc. 16. 18:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!