Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfi és női megcsalás közt...

A férfi és női megcsalás közt mi a különbség? Melyik nem hogy éli meg vajon és mi motiválja őket?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdem mert én férfi vagyok és mindig engem csaltak meg és én tudom milyen férfiként ezt átélni!Kiváncsi vagyok hogy a nők ezt hogy élik meg és egy nőt mi vezérel amikor megcsalja a párját,mert szerintem mind a két nemet más motiválja!Vélemény?
2011. máj. 24. 13:42
1 2 3 4 5
 41/45 A kérdező kommentje:

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:53

Köszönjük az értelmes mélyen szántó gondolatokat......

Te meg egy szánalom kupac vagy!

Két nő csalt meg!Arról nem tehetek hogy pont ilyeneket fogtam ki!

2011. máj. 28. 19:57
 42/45 A kérdező kommentje:

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:53

Miután ezt meg tette velem,miből gondolod hogy én férfi akarnék lenni egy ilyen nőnk a szemében??

Ráadásul úgy okoskodsz itt hogy semmit nem tudsz rólam,plussz gondolom az elöző válaszokat sem olvastad végig.....

2011. máj. 28. 19:59
 43/45 anonim ***** válasza:

látod, képtelen vagy beismerni a hibáidat... hát persze, a legegyszerűbb ha csak a másikban keresed a hibát... az nem merült fel benned, hogy ha tetszik ha nem, valamit mégiscsak elszúrtál abban a 2 kapcsolatban ahol a nőid félrementek? ejj-ejj...

"szánalom kupac"...ez aztán a stílus netovábbja..hány éves vagy? 20?

2011. máj. 28. 20:00
 44/45 anonim ***** válasza:
egy biztos...rengeteget kell még tanulnod. kívánom, hogy sikerüljön...
2011. máj. 28. 20:02
 45/45 anonim ***** válasza:
Semmi különbség sincs. Átveri a másikat, eljátssza a bizalmat, "eltörik" valami a kapcsolatba. Azt nem tudom egy férfi hogy dolgozza fel, én mint nő nagyon rosszul, önbizalom hiányom még ma is megvan, pedig a férjem rettentő hűséges típus, mégis életem első szerelmi csalódása (megcsalt) ennyire rányomta az életemre a pecsétet.
2011. máj. 28. 20:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!