Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfi és női megcsalás közt...

A férfi és női megcsalás közt mi a különbség? Melyik nem hogy éli meg vajon és mi motiválja őket?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdem mert én férfi vagyok és mindig engem csaltak meg és én tudom milyen férfiként ezt átélni!Kiváncsi vagyok hogy a nők ezt hogy élik meg és egy nőt mi vezérel amikor megcsalja a párját,mert szerintem mind a két nemet más motiválja!Vélemény?
2011. máj. 24. 13:42
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
0%
ez nem a bókolgatásról szól, hanem arról, hogy imádom a gyrost, de nem minden nap csak gyrost akarok enni!Hiába mindig ugyanolyan finom mint az elején!Sőt attól, hogy néha eszek mást is attól még a gyros a kedvenc kajám.
2011. máj. 24. 17:49
 22/45 anonim ***** válasza:

15:57 nincs igazad.

A nőknek is fontos a szex főleg a jó szex. A nőknek nem elég gha csak "bókolgatnak". Ha sz*r a szex ők is félrelépnek (vagy kilépnek a kapcsolatból).

2011. máj. 28. 07:33
 23/45 anonim ***** válasza:
Ahol a férj nem becsüli az asszonyt, ott a férj a hibás, ahol az asszony nem becsüli a férjet, ott is a férj a hibás.
2011. máj. 28. 10:07
 24/45 anonim ***** válasza:

A kérdezőnek igaza van, ha egyszer megcsalt valaki, hát kizárt dolog, hogy évtizedekig utána hű legyen.Kutyából nem lesz szalonna!

Én sosem nézném el a férjemnek a félrelépést, de ő sem nekem, ha másra vágynánk, akkor már semmi keresnivalónk egymás mellett.

2011. máj. 28. 11:14
 25/45 anonim ***** válasza:
Azt hittem szeretem, aztán jött valaki és kiderült hogy nem, igaz udvarolt nekem a párom továbbra is. De valaki még többet tudott adni. Ezért most lepontoznak majd de nem baj. Viszont együtt éltünk se ő, se én nem mehettünk az utcára rögtön, ezért vártam amíg találok lakást, és utána szóltam. Mert abból csak mindennapos kiabálás lett volna, és derült égből villámcsapásként ő is nehezebben viselte volna. Így viszont érezte, hogy egyre távolabb kerülünk. És nem,nem voltam ingyenélő,közösen béreltük. Szerintem egy egészséges nő ezért. Egy ribanc másért. Én csak 1x tettem meg, azóta azzal vagyok együtt, akivel megtettem. Mielőtt bárki azzal jön, hogy "el lehet költözni" meg hasonlók, mert itt mindenki szinte ezzel jön, költözz el otthonról, etc etc. egy 18évesnek is ezt mondja. Könyörgöm,hova? Menjen a híd alá? Az élet nem csak fekete és fehér, ez van.
2011. máj. 28. 12:20
 26/45 anonim ***** válasza:

Azt gondolom, alapvetően mindkét nem ugyanazt éli meg: hogy nem elég jó. Hogy valami hiányzik belőle, valamit elrontott, valamit nem tudott megadni - a másik oldalról pedig úgy érzi, megalázták, és épp azért fáj ennyire kegyetlenül a dolog, mert a párukról alkotott szép kép omlik össze.

A motiváció annyiban tér el, ahogy én látom, hogy a férfiakat inkább a test, a nőket a szív hajtja előre: tehát az egyik a jó szexre vágyik, a másik arra, hogy kényeztessék - lényegében mindkettő tudni akarja, hogy igenis van benne valami szerethető.

Ettől függetlenül a megcsalás aljas és gyáva dolognak tartom, ahol a motivációk csak gyenge kifogások,k elvégre emberek vagyunk, akik tudnak uralkodni az ösztöneiken és ésszerű döntéseket hozni.

2011. máj. 28. 13:23
 27/45 anonim ***** válasza:

"Én nem lepontozlak hanem a pasid helyében jól szájba vertelek volna!"

Szinte minden hozzászólásodban "verekedsz". Ne haragudj de ha te így bántál a barátnőiddel is akkor egyáltalán nem csodálkozok rajta, hogy megcsaltak, meg is érdemled. Egy ilyen pasit mit te én is zokszó nélkül megcsalnék, ha egyáltalán eljutnánk odáig, hogy kapcsolatnak lehessen nevezni a kapcsolatunkat.

2011. máj. 28. 17:55
 28/45 A kérdező kommentje:

A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:55

Kedves válaszoló!Én nem verekszem és ütök meg mást ok nélkül!Soha nem is tettem olyat,addig amig ki nem provokálták!

De az ilyen férgeket mint amilyen te is vagy egy ilyen eset után biztos hogy kapna egy ku@rva nagy sallert!

Általában tudod egy pofont vagy verést ilyen esetkben nem véelenül szokták adni az emberek!Nem elég hogy megcsaltad még haza mászkálsz hozzá miközben valaki valahol máshol kurta a pic.sádat!

Egyébként a pofon az akkor volt amikor már másodszor csalt meg,én a kapcsolataim alatt soha nem ütöttem meg egy nőt sem,ha volt is pofon akkor az ilyen esemény után történt amit te is megtettél a pároddal!Bármit írsz mocskos gerinctelen féreg vagy.Nálam jóval nagyobb,mert én férfi létemre soha nem tettem ilyet és a pofont is kierdemelten kapták!Nem kell mentegetőznöd......

2011. máj. 28. 18:31
 29/45 A kérdező kommentje:

Egy ilyen pasit mit te én is zokszó nélkül megcsalnék, ha egyáltalán eljutnánk odáig, hogy kapcsolatnak lehessen nevezni a kapcsolatunkat.

Pffff!Te még pofon nélkül is megteszed miről beszélsz??:)

Tudod kinek kellene egy ilyen fehér máju könnyü nőcske aki gondol egyet aztán keres mást miközben velem van?Nekem biztos nem,lehuzhatod magad a WC-n anyukám!Szánalmas vagy!Puszillak!

2011. máj. 28. 18:38
 30/45 anonim ***** válasza:

Na én nem tudom, ez mennyire számít megcsalásnak, de több mint félévig távkapcsolatban voltam egy sráccal, akit épp szerettem, de nem szerelemből. Nagyon sokat csalódtam benne, túl nagy volt a szája ahhoz képest, amit nyújtani tudott, de én bíztam benne, hogy talán változik valami, ha segítek neki. Természetesen nem változott semmi, maradt ugyanolyan nyavalygó kis hülye gyerek, mint amilyennek kiderült a kapcsolatunk során. Mivel távkapcsolatban voltunk, és nem akartam vele mailben/sms-ben/msn-en szakítani, megkértem, hogy beszéljük következő talinál komolyabb dolgokról. Szakítani akartam vele, de kb 2 hét volt, mire találkozni tudtunk. Azalatt igazából megcsaltam, nem bírtam kivárni azt a 2 hetet. De igazából nem bántam meg. Neki is voltak olyan húzásai, ami miatt nem érzek semmiféle lelkiismeret furdalást. 2 és fél éve együtt vagyok azzal az illetővel, akivel "megcsaltam".

na de a kérdésre válaszolva, mi motivált? Jobbat akartam. Jah, és talán nem kellett volna annyit az exbarátnőjével előhozakodnia, és nem kellett volna lebuknia ilyen-olyan félresmárolgatásokkal. Talán segíthetett volna.. 22/L

2011. máj. 28. 18:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!