A férfi és női megcsalás közt mi a különbség? Melyik nem hogy éli meg vajon és mi motiválja őket?
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:40
Ok ez a sztori még talán érthető!DE!
DE!Én akkor is tartanám magam az elveimhez ahogy eddig is tettem és nem sülyeddek le arra a szintre!
Ez a sztori még így elfogadható mert volt rá okod ezt meg tenni,mert ő is ezt játszotta veled!
De amikor minden eőzmény nélkül valaki úgy gondolja hogy elmegyek egy kicsit kalandozni miközben a párja semmit nem ártott neki csak csupán kicsit megunta és friss husit akar az má gusztustalan!
Ha megunta valaki a másikat akkor szakíttani kell és kimondani hog holnaptól vége és nem belerugni azzal az illetőbe hogy még megcsalom!
A válasz megírásának időpontja: ma 19:07
Na a végén még kiderül hogy értelmes lány vagy te!:)
Amúgy én mindig tudtam a farkamnak parancsolni még akkor is amior volt hogy egyéb okok miatt nem tudtunk szexelni!
Abban egyébként igazad van hogy valoszinü hogy ne maradjon egyedül az ember azért mennek egyből másik kapcsolatban,na de annak is van egy folyamata és azt is lehet úgy csinálni hogy ne alázzam és báncsam meg a másikat!Pl úgy hog mielött bele mászok egy másik kapcsolatban elötte tsiztázom magam a másikban és szakíttok normális körülmények között és hidd el ez mind a két félnek jobb,még az elkövetőnek is,mivel így tisztább lehet a lelki ismerete!
Vagyis azt akatam írni hogy nem mindegy hogyan távoztok egymástól,mert a megcsalt embert egy ilyen évekre gelyra tehet és nem fog bízni senkiben,tehát ha módjával csinálják ezt és nem megalázva a másikat,akkor ezzel nincs baj!
Azért vagyok így felháborodva mert engem az amikor megcsltak,nagyon mélyen érintett és 2-3 évre galyra vágta a nőkhöz aló viszonyomat,pedig imádom éstisztelem a nőket,de ez akkor padlóra rakott!Plussz még az is hogy nem érdemeltem ki,mert azt mondom hogy egy farok lettem volna és úgy teszi meg ok!De semmi oka nem volt azon kivűl hogy nem szeretett már úgy,azt meg megérti az ember ha elmondják és nem így kellene tudatni hogy félre kurok!
Az akkora ku@rvára fájt.......
kedves kérdező... nem csodálom, hogy eddig mindig megcsaltak. tudod miért tették? mert nem vagy FÉRFI...csak egy puhapö.cs. egy nőt, soha...de soha nem üthetsz meg (akármit tesz vagy mond...)...ha mégis megteszed, nem vagy férfi...ezt ne feledd.
emellett még éretlen és buta is vagy...
A válasz megírásának időpontja: ma 19:33
Ha téged ku@rváztalak le az elöző hozászolásomban akkor ne haragudj!De ha leírtad volna elöbb a sztorit amit az elöbb akkor nem így gondoltam volna!Bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!