Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfi és női megcsalás közt...

A férfi és női megcsalás közt mi a különbség? Melyik nem hogy éli meg vajon és mi motiválja őket?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdem mert én férfi vagyok és mindig engem csaltak meg és én tudom milyen férfiként ezt átélni!Kiváncsi vagyok hogy a nők ezt hogy élik meg és egy nőt mi vezérel amikor megcsalja a párját,mert szerintem mind a két nemet más motiválja!Vélemény?
2011. máj. 24. 13:42
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:

A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:40

Ok ez a sztori még talán érthető!DE!

2011. máj. 28. 18:51
 32/45 A kérdező kommentje:

DE!Én akkor is tartanám magam az elveimhez ahogy eddig is tettem és nem sülyeddek le arra a szintre!

Ez a sztori még így elfogadható mert volt rá okod ezt meg tenni,mert ő is ezt játszotta veled!

De amikor minden eőzmény nélkül valaki úgy gondolja hogy elmegyek egy kicsit kalandozni miközben a párja semmit nem ártott neki csak csupán kicsit megunta és friss husit akar az má gusztustalan!

Ha megunta valaki a másikat akkor szakíttani kell és kimondani hog holnaptól vége és nem belerugni azzal az illetőbe hogy még megcsalom!

2011. máj. 28. 18:55
 33/45 anonim ***** válasza:
18:40-es vagyok. Igazából most olvasom vissza a kommentjeidet. Nekem is volt még 16évesen egy másfél éves kapcsolatom, amiben 2x csaltak meg. Legalábbis tudtommal, mert mostanság elgondolkoztam azon, hogy ha 2x rányitottam, mi volt akkor, amikor épp nem nyitottam rá, és nem voltam vele?! Nagyon nem haragudtam a srácra, igazából kifejezetten az a típus volt, aki szeretett "vadat ejteni". Nem volt rossz ember, csak nem bírt a f*rkának parancsolni. Szerintem a férfiak abszolút azért csalják meg a párjukat (már aki), mert vagy hiányzik a kapcsolatukból a jó(?) és megfelelő mennyiségű szex, vagy egyszerűen más is kell nekik, míg a nők érzelmi alapon csalfák. Egyik sem követendő példa, de én úgy gondolom, ez az indíttatás. Az az igazság, hogy kapcsolataim során mindig kiderült 1-1 besikeredett csók vagy szex, de arra még nem tudtak értelmes választ adni, hogy miért. Mert ha velem van a baj, meg lehet beszélni, de ezt még így konkrétan nem hallottam, hogy pl.: "kevés a szex", "mostanság eltávolodtunk" stb. Mindig ilyen indokok voltak, hogy: "Csak úgy besikeredett, de nem akartam". Na most az ember ezen igazodjon ki :)
2011. máj. 28. 19:01
 34/45 anonim ***** válasza:
Ebben egyetértünk. Nekem is jobban tetszenek a tiszta játszmák. Bár sokat hallom azt az indokot is, hogy az emberek nem szeretnek hirtelen egyedül maradni. Tehát jobb, ha bebiztosítják magukat, hogy egy kihűlt kapcsolatból bele tudjanak ugrani egy másikba, ami talán jobbnak ígérkezik. Végülis az ember esendő. De az tényleg gusztustalan, hogy "ki akartam próbálni mással". Aki szereti a másikat, az nem gondol ilyet, és nem is tesz.
2011. máj. 28. 19:07
 35/45 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 19:07

Na a végén még kiderül hogy értelmes lány vagy te!:)

Amúgy én mindig tudtam a farkamnak parancsolni még akkor is amior volt hogy egyéb okok miatt nem tudtunk szexelni!

Abban egyébként igazad van hogy valoszinü hogy ne maradjon egyedül az ember azért mennek egyből másik kapcsolatban,na de annak is van egy folyamata és azt is lehet úgy csinálni hogy ne alázzam és báncsam meg a másikat!Pl úgy hog mielött bele mászok egy másik kapcsolatban elötte tsiztázom magam a másikban és szakíttok normális körülmények között és hidd el ez mind a két félnek jobb,még az elkövetőnek is,mivel így tisztább lehet a lelki ismerete!

2011. máj. 28. 19:15
 36/45 A kérdező kommentje:

Vagyis azt akatam írni hogy nem mindegy hogyan távoztok egymástól,mert a megcsalt embert egy ilyen évekre gelyra tehet és nem fog bízni senkiben,tehát ha módjával csinálják ezt és nem megalázva a másikat,akkor ezzel nincs baj!

Azért vagyok így felháborodva mert engem az amikor megcsltak,nagyon mélyen érintett és 2-3 évre galyra vágta a nőkhöz aló viszonyomat,pedig imádom éstisztelem a nőket,de ez akkor padlóra rakott!Plussz még az is hogy nem érdemeltem ki,mert azt mondom hogy egy farok lettem volna és úgy teszi meg ok!De semmi oka nem volt azon kivűl hogy nem szeretett már úgy,azt meg megérti az ember ha elmondják és nem így kellene tudatni hogy félre kurok!

Az akkora ku@rvára fájt.......

2011. máj. 28. 19:20
 37/45 anonim ***** válasza:
Abszolút megértem, de tudni kell helyén kezelni a dolgokat. Az, aki megcsalt, az nem ugyanolyan, "mint a többi". Az ő esete fájhat, de erről nem a többi nő tehet. Nem lehet általánosítani. Személy szerint elmondhatom magamról, hogy minden egyes kapcsolatomnál a másik fél lépett félre, az hogy nálam az utolsónál ennyi besikeredett... hát azt mondom, hogy soha nem teszek meg még ennyit se, ha tudom tisztelni a másikat. De egy síró-pityogó gyereket nem tudok. Én a társamat tisztelni, szeretni akarom, nem az anyja akarok lenni. Igazából a teljes sztori az, hogy én egy nagyon érzelmileg labilis pasival voltam együtt, akinek minden vágya az volt, hogy külön költözzön a szüleitől és elkezdje a saját életét. Én ehhez munkahelyet, lakást tudtam neki biztosítani. És erre mi volt a reakció? Hogy neki mégse kell ez. Aztán másnapra ugyanúgy nyüglődött tovább, hogy ő mit akar. Férfi az ilyen? És csak magamat okolhatom, hogy szántam rá egy percet is.
2011. máj. 28. 19:30
 38/45 anonim ***** válasza:
Bár az utolsó kommentem nem tartozott igazán ehhez a megcsalásos sztorihoz, csak már belelendültem a témába. :) Szóval megértem, hogy fájt neked, de az ilyen ember egy gondolatot sem érdemel, aki ezt teszi azzal, akit szeret(ett). Közhely, de visszakapja majd az élettől. Vagy visszasírja azt a jótettet, amit tőled kapott. Mert gondolom, hogy kapott, ha ennyire bántott téged utána.
2011. máj. 28. 19:33
 39/45 anonim ***** válasza:

kedves kérdező... nem csodálom, hogy eddig mindig megcsaltak. tudod miért tették? mert nem vagy FÉRFI...csak egy puhapö.cs. egy nőt, soha...de soha nem üthetsz meg (akármit tesz vagy mond...)...ha mégis megteszed, nem vagy férfi...ezt ne feledd.

emellett még éretlen és buta is vagy...

2011. máj. 28. 19:53
 40/45 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 19:33

Ha téged ku@rváztalak le az elöző hozászolásomban akkor ne haragudj!De ha leírtad volna elöbb a sztorit amit az elöbb akkor nem így gondoltam volna!Bocsi

2011. máj. 28. 19:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!