Hagytatok már el úgy valakit, hogy még szerettétek? És meddig volt utána nagyon rossz?
Igen hagytam el,három és fél év után,mert többször megcsalt,nem becsült meg,nem törödött velem.
Nagyon nagyon szerettem,zokogtam mikor otthagytam.Kb.egy évig nagyon szenvedtem.Azóta 3év telt el,azóta már(nemrég) könyörgött is,hogy kezdjük újra,de már nem akartam.Nehezen de elfelejtettem és egyáltalán nem bántam meg,hogy nem szenvedtem abba a borzalmas kapcsolatba tovább...
De kérdező, a helyzet egyszerű. A párod nem szeret úgy, ahogy szeretnéd, hogy szeressenek. 2 lehetőséged van:
1. elfogadod, és örülsz annak, amit ad - de akkor nem ócsárolod sem szemtől szembe, sem a háta mögött, sem névtelen fórumokon
2. elhagyod - ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy most 32 vagy. 4 évvel fiatalabb, mintha 4 év múlva mennétek szét és 8 évvel fiatalabb, mintha 40 évesen szállnál ki (vagy hagyna el ő - mert egy örökké elégedetlen nőt/férfit elég nehéz elviselni hosszú távon)
Második voltam a hozzászólásban. Azért nem őt választottam, mert akkor már két gyermekem volt, én 42, a szeretőm 20 éves. Ő akart mindenáron, sokáig elleneztem, de nálunk sex terén nehézségek voltak . Mióma, vérzések, műtétek stb. Én most is és akkor is szerettem a feleségem, igaz az egetrengető szerelem elmúlt, de szeretem még a mai napig is. Igen, engedtem a kisértésnek és sajnos beleszerettem a fiatalba. Állítólag ő isbelém. Gyáva voltam, vagy kényelmesnek tűnt a helyzet, igaz én mondtam hogy szakítsunk, de nem tudtam már megtenni. Míg egyszer nekem mondták vége és vége lett, mert én nem akartam elválni, sem egy újabb gyereket, ami neki nagyon kellett volna. Azóta sok év eltelt nagyjából tudom merre jár, nem ment férjhez, elszeretett egy korban hozzá illő férfit rászokott az italra, cigizik, hadne mondjam, szerintem számomra kedvezően döntött. Pedig iszonyatosan tetszettek a mellei, egy igazi töltött galamb méretekkel.
Most lehet pfújolni és még igazatok is van, az idő majd mindent megold !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!