Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok: 18-20-25-28 év...

Mit gondoltok: 18-20-25-28 év még elfogadható korkülönbség egy nő és egy férfi között? (Ha a férfi az idősebb. )

Figyelt kérdés
2011. máj. 23. 21:35
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
72%

Ha az öreg eléri a 60at és már otthon fog üldögélni a nyugdíját várván és örül, hogy még él, na akkor tedd fel még egyszer ezt a kérdést. Te még mindig csak egy termékeny, kívánatos nő leszel a magad 30-40 éveddel, élnéd az életed, utazgatnál, szórakoznál, vásárolgatnál, stb.stb. viszont mind ezt már csak egyedül tudod majd megtenni. Nekem erről mindig a Zeta Jones és Michael Douglas esete jut eszembe. Az a gyönyörű nő ott öregszik egy nálánál jóval idősebb pali mellett, ráadásul úgy, hogy a férj, nemrég még küzdött a halálos kórral ami még inkább öregítette. Nem bántásból mondom csak én ezt így látom.

Ráadásul én nem hiszem el, hogy valaki ne találna korban hozzá illő partnert.

2011. júl. 1. 00:46
 32/36 anonim ***** válasza:
70%
Egy 60 éves ember még nem nyugdíjas! Bár nem mondom, jó lenne, ha ennyire levinnék a nyugdíjkorhatárt.
2011. júl. 1. 08:41
 33/36 anonim ***** válasza:

Elfogadhatónak elfogadható, felnőtt emberek közt. Én mondjuk 10 évvel idősebb pasit még el tudok képzelni magam mellé, fölötte már egyre csökken az esély, hogy életmódunk, életszemléletünk egyezzen, de nem zárnám ki a lehetőségét, hogy nagyobb különbséggel is összejöjjek valakivel.

Már persze az egész kérdés teoretikus, mert van egy 8 évvel idősebb pasim. :)

2011. júl. 1. 09:00
 34/36 anonim ***** válasza:
100%
Amikor én 17-éves voltam a pasim a duplája.4-évig voltunk együtt.Közben eltelt 10valahány év és most én vagyok 34-éves,de el nem tudnám képzelni magamat egy 51-éves emberrel.Hogy miért? Mert mindenki felett eljár az idő és ez így tűnik fel ennyi év után.Akkor még jó volt!Most másképp gondolom.Sőt a barátaim is mindig kérdezték hogy tudtam vele lenni.Persze ez neki is jó volt a hiúságának,hogy kell ő még a fiatal lányoknak.A férjem 1-évvel idősebb nálam.De én úgy gondolom most is,hogy max.40-évesig keresnék mert az belefér.
2011. júl. 1. 10:16
 35/36 anonim ***** válasza:
100%

lehet van ahol működik, de van ahol nem. nálam nem működött a +20 év. de ez a páron is múlik hogy az idősebb férfi mennyire veszi komolyan a fiatalabb partnerét. én 20 voltam a férfi meg 40. sokszor úgy viselkedett velem mint egy gyerekkel. persze van ahol egyenrangú félként kezelik egymást. én tapasztalataim alapján már nem szeretnék apám korú férfit magam mellé. +10, 13 év még elfogadható. mert ugyebár az ember a jövőbe tervez, család stb... amúgy meg attól is függ a dolog hogy milyen életszakaszban találkoznak egymással a párok. lehet ha én mondjuk 28 lettem volna akkor jobban társnak kezelt volna.

ez egy olyan dolog hogy lehet róla jó és rossz példát is hallani. van akinek bejött van akinek nem.

2011. júl. 1. 10:23
 36/36 Civisch Júzer válasza:

A barátnőm 23 (huszonhárom!) évvel fiatalabb, mint én, kapcsolatunk már közel húsz éves és kifejezetten szeretjük egymást.

Azt viszont nem tudom, hogy 18 év korkülönbséggel működik-e a dolog, soha nem próbáltam... Szerintem, ha a nő mindössze 18 évvel fiatalabb, mint a pasi, akkor már túlkoros... le kell cserélni egy fiatalabbra!!

2016. aug. 23. 17:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!