Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire elfogadható,...

Tényleg ennyire elfogadható, ha egy férfinek erekciója van, miközben nőkkel beszélget vagy megnézi őket nyilvános helyen?

Figyelt kérdés

Egy korábbi, strandos kérdés ihletett.

Őszintén szólva, nekem felforrna az agyvizem ilyen esetben.

2011. máj. 23. 19:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
80%

a kérdésben amire utalt a kérdező én említettem meg, hogy az én barátomnak nem kell ehhez strand sem, elég, ha csajjal beszélget

annyit itt hozzá tennék az összes előző barátomból vele együtt csak kettő volt ilyen

és akár természetes reakció akár nem, tekintve hogy van nem ilyen pasi, én soha nem fogom ezt elfogadni a jelenlegi mellett tönkre vágódott az EGÉSZ önbecsülésem, mintha neki csak egy lennék a millióból, tekintve, hogy mindenkit lefektetne, ha lehetne és valószínűsítem, csak a kultúránknak köszönhető, hogy vissza fogják magukat

2011. máj. 23. 20:16
 12/17 A kérdező kommentje:

"Nyilván nedvesedik is a perverz Fuuuujjjj!!!"

Bármennyire is hihetetlen, nem szoktam benedvesedni attól, hogy meglátok egy helyes férfit az utcán. Nem kezdek el fantáziálni róla vagy bámulni, főleg, ha párom van.

2011. máj. 23. 20:16
 13/17 anonim ***** válasza:
22%

ma 20:14

Nem!

Nem furcsa!

Az ősi szabály szerint a PASIK VADÁSZNAK A NŐK GYÜJTÖGETNEK!

2011. máj. 23. 20:17
 14/17 anonim ***** válasza:
39%

ma 20:16

Hiszem ha látom ;)

2011. máj. 23. 20:18
 15/17 anonim ***** válasza:
73%
Rettentően zavarba jönnék, nagyon szégyenlős vagyok, de megértem. Ilyen a természet :)
2011. máj. 23. 20:22
 16/17 anonim ***** válasza:
93%

Csak nekem van normális párom aki tudja magát kontrolálni? Megnézi a nagyon feltűnően csinos vagy épp feltűnési viszketekségben szenvedő lányokat,nem találok ebben kivetnivalót,amig nem legelteti a szemét rajtuk,nem szokta.

De hogy ilyentől nem áll fel neki,az fix...

Azért egy érett felnőtt férfi ennyi önkontrollal rendelkezzen...

más persze a tinifiú vagy az aki otthon nem kap meg annyit amennyit kiván...

2011. máj. 23. 20:23
 17/17 anonim ***** válasza:
62%

20:18-as

igen egyoldalú tapasztalataid lehetnek...

2011. máj. 23. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!