Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz, hogy 23 évesen nincs...

Gáz, hogy 23 évesen nincs tartalékom?

Figyelt kérdés
Eddig tanultam, 1 hónapja dolgozom, de előtte nem tudtam félretenni.
2011. máj. 23. 17:10
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Nem az, hogy gáz, de nem jó. Én ilyen kis gyűjtögető élőlény vagyok, zsebpénzt, mindent elraktározok, persze azért nem mind, de soha nem árt.

Hajrá azért, sajnos manapság semmi pénz nem elég.

2011. máj. 23. 20:45
 22/22 anonim ***** válasza:

A 17:41-es vagyok

Én is diplomás vagyok és sajnos nem találok munkát a szakmámban, rengeteg helyre elküldtem az önéletrajzomat de legtöbb helyről vissza se válaszoltak. Nemrégen voltam interjún, egy helyre valami csoda folytán visszahívtak, de még nem tudom az eredményét a dolognak. Most már 4 hónap tétlenség után bármit elvállalnék, még egy egyszerű árufeltöltői állásnak sem mondanék nemet. De sajnos oda is dömpingszerűen érkeznek az életrajzok. Az a baj, hogy manapság még egy egyszerű gyári melóra is nehezen veszik fel az embert a munkaerőpiaci túlkínálat miatt.

2011. máj. 23. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!