Gáz, hogy 23 évesen nincs tartalékom?
Én 22 vagyok, nekem van valamennyi, bár most készülök rákölteni a nagy álmomra, mert úgy vagyok vele, h én erre gyűjtottem...
Meg ennyiből úgyse tudom elkezdeni az életet.
Ha olyan munkád van, amiből tudsz félretenni, akkor nagyon jó neked.
Egyébként nem gáz, örülj h nem mínuszból indulsz.
Nekem 22 évesen van úgy 600ezrem, de csak másfél éve dolgozom. Viszont apám szerint ez is kevés, annak tekintetében, hogy nem kell beszállnom a rezsiköltségbe otthon. Nekik az a fontos, hogy legyen valamim. Egy házhoz még ez is édeskevés.
Még nem késtél le semmiről, a bátyám ingyenélő, diplomás munkanélküli és már 26 éves elmúlt... na, ez gáz, ő még egy napot nem dolgozott életében.
22L
"Még nem késtél le semmiről, a bátyám ingyenélő, diplomás munkanélküli és már 26 éves elmúlt... na, ez gáz, ő még egy napot nem dolgozott életében. "
És azért nem dolgozott mert nem talált munkát vagy azért, mert nem is keresett?
17:41:
Ül a babérjain. Keresett is melót, de nem túlzottan, mert akkor lenne állása. Csak azt képzeli, hogy majd ő mindenképp a diplomájának megfelelően helyezkedik el. (tanár) De ez nem így megy, sok diplomás elmegy gyárba is, ha nincs más, mert a normálisaknak a munka nem büdös. Ezért én nem értem meg az olyanokat, akik éveken át nem helyezkednek el. A legtöbbje csak nem akarja alább adni, ennyi a titok. Miért van az, hogy aki meg igazán akar dolgozni, az több 100 km-re elmegy otthonról? Mert aki fiatal, az megteheti, a munkahelyemen rengetegen vannak így, még idősebbek is, eljönnek Kelet-Magyarországról a nyugati határszélre, mert náluk nincs munkalehetőség. Én is napi 3-4 órát utazom, alig alszom, de megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!