Volt már bonyodalom a abból, hogy te szegény vagy, ő gazdag? Vagy fordítva? Még mindig léteznek a társadalmi különbségekből származó előítéletek?
Igen, volt. Ott én (N) voltam úgymond a "gazdagabb", de ezalatt azt értem, hogy engem a szüleim még eltartottak, az exemet nem. A mi családunk nem áll rosszul anyagilag, milliomosok nem vagyunk, de soha sem szűkölködtünk. Mint írtam, én még tanultam, az akkori barátom pedig a doktori ösztöndíjából élt.
Ráadásul lakáshitele is volt, szóval nagyon spórolt. Engem ez nem zavart, mindig tekintettel voltam rá, soha nem pampogtam neki, hogy nem megyünk sehová. Igyekeztünk olcsó vagy ingyenes programokat csinálni, semmi gond nem volt ezzel.
Más problémák viszont eléggé jelen voltak... hogy mi, az most tkp. nem is fontos, de a lényeg, hogy a kedves exnek volt képe azzal az indokkal szakítani velem, hogy ő most sz*r anyagi helyzetben van, nem tud rám koncentrálni (mondtam, ez nem gond, megértem, támogatom addig is érzelmileg, mellette állok), persze nem kért belőlem. Sőt közölte, hogy mi annyira más anyagi helyzetből jöttünk, hogy ez a kapcsolat nem működhet.
No comment.
Mert még ha az lett volna, hogy egyfolytában nyávogok neki, hogy menjünk már el külföldre nyaralni, hívjon meg étterembe stb. stb, akkor megértem, hogy zavarja a dolog. De mint írtam, maximálisan megértő voltam vele, továbbá én is tisztában voltam azzal, hogy oké, szerencsés helyzetben vagyok, de nem "vágtam fel" a pénzzel, hiszen nem én kerestem meg, hanem a szüleim. Nem érzem azt, hogy bármi olyat tettem volna, amivel "kiérdemeltem" volna a szakítást.
Szóval nálunk igazából nem az anyagiak miatt történt a szakítás, hanem csak a kedves ex takarózott ezzel a dologgal.
Nálunk most ez a helyzet.
A rokonaival nincs baj, de néhány ismerős nézéséből látom, hogy teljesen biztosak benne, hogy a pénzéért vagyok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!