Miért piszkálnak a szüleim, hogy olyan vagyok, amilyen?
Először azt hittem, homoszexuális vagy, de látom , hogy egyik tényező az, hogy még nagyon fiatal vagy. 19 éves korban semmiképp sem érett egy nő a gyerekszülésre. És van (volt már) egyáltalán kapcsolatod?
Másrészt a kommentedből idegbetegnek tűnsz, ha ez tényleg így van, akkor szintén az a legjobb, ha nem szülsz. De hidd el, hogy 40 éves korodig még ezerszer lesz alkalmad ezt újra gondolni. Nem szükséges ezt most végérvényesen eldöntened.
Most konkrétan mit szeretnél tudni?
Te azt kérdezted,hogy miért ilyenek a szüleid veled, miért hordanak le ...Mi azt honnan tudjuk?Nem tudjuk miket csinálsz, nem látunk bele a fejedbe monitoron keresztül.
Ha meg embergyülőlő vagy...Ok , én sem szeretem az összes embert, de csak azokat akik rosszakaróak és hazudoznak mindenkinek hogy elérjék a céljukat. A normálisakkal nincs bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!