Miért piszkálnak a szüleim, hogy olyan vagyok, amilyen?
19évesen aztán rohadt sok eszed van mondhatom.
Vegyél egy ásót.Áss egy gödröt magadnak aztán feküdj bele és kérd meg szüleit hogy terítsenek be földdel.
Ostoba vagy!Ha ennyire szánalmasnak tartod magad és a világot akkor miért nem kötöd fel magad?!
Még nem vettem be, de be fogom.:DD
Amúgy nem bántottak meg, szarok a véleményükre.
:):):)Egyem meg a szivedet, mennyire fel vagy hàborodva.
De hiszen te tudod, hogy nem vagy olyan a szüleid olyanok, amiért olyat fognak ràd,ami nem igaz. Igy van??:):)
és hadd éljek még, nincs még kedvem "dögleni":)
"És ja, a sorozatgyilkosok anyja is akart gyereket, azt hitte, milyen jó lesz. Dögöljön meg mindenki, ők is, én is, ti is."
Azért, szerintem a sorozatgyilkos anyja sem tudta mikor terhes lett a gyerekétől, hogy ebből a gyerekből bizony sorozatgyilkos lesz majd, ha felnő...Szerintem legalábbis biztos nem tudta.
Tényleg elég agresszív vagy, bár nem tudom miket szoktál csinálni, de ilyen kommentek alapján.. Szerintem valahogy tegyél rendet magadban , a sorsunkért pedig magunk vagyunk felelősek. Csak rá kell jönnöd, hogy sok mindenért mi magunk vagyunk a felelősek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!