Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy kezeljem a sogornom?...

Hogy kezeljem a sogornom? Kerek tippeket

Figyelt kérdés
nos,a helyzet egyertelmu.nem birjuk elviselni egymast.o 24 en 20 eves vagyok,es a paromnak a huga.kulfoldon egyutt elunk mar lassan egy honapja.tobb problemam is van vele,pl. Miota itt lakik mi tartjuk el,semmibe nem ad bele egy forintot sem csak alkalmi munkai vannak(konyhai kisegito,takaritas),holott lehetne teljes idos is.a fozesbe nem segit,mondjuk nem is nagy gond mert fozni nem igazan tud(par napja csinalt gombocos kaposztat,ment is a szemetbe olyan rossz volt).utana meg ilyet mond,hogy azert nem tud itt fozni,mert nem erzi magaenak a konyhat.tervbe van hogy jon ki az apja meg az unokaoccse is ide,es meg van egy ures szoba.szoval o rajuk is ergo fozni kell majd.erre megemlitettem neki a minap,hogy nem fogok tudni 5emberre egyedul fozni.erre o feldugta az orrat es azt mondta nekem,nem vagyok vele egy szinten es elszaladt.ma pl. Reggel mosott persze az en mososzeremmel es most ilyen moso kapszulat hasznalok,mosopor helyett es hat lattam hogy 3darab kapszula ki volt szakadva.ma delutan mikor haza ert,rakerdeztem mi tortent a mososzerrel o gunyosan kozolte,majd mondtam neki figyeljen ra jobban maskor legyen szives(elotte meg nem szakadt ki sose magatol)o pedig neki allt szabalyosan uvolteni,hogy hat nem erted hogy kiszakadt?mondtam neki velem ne uvoltozzon.paromnak is mondtam,hogy nem jo ez igy pedig csak azt mondta nem kell vele foglalkozni.csak bosszant,hogy mi tartjuk el es akkor o hordja fenn az orrat a semmire,meg lenezz.szerintetek hogyan tovabb?beszelni nem tudok errol vele mert elszalad.bocsi ha hosszura sikeredett,koszonom a valaszokat elore is.
2011. máj. 22. 17:59
1 2
 11/13 kisnita ***** válasza:

Úr Isten!

Már ne haragudj, de nem vagy komplett! És mióta csinálod ezt? Mióta él a nyakatokon a párod pereputtya? És még meddig akarod ezt csinálni???

Tudod mit tennék? Nagy sebesség kiraknám mindet a büdös bánatba! Hát még is mit képzelnek? Anyósod is, hogy ti azért dolgoztok, hogy fizessétek az ő számláját?? A párod meg egy tapsifüles barom! Hagyja, hogy a szülei meg a húga kihasználják. Én ezt egy percig sem tűrném!

2011. máj. 24. 15:54
 12/13 anonim válasza:
Egyszerűen nyújtsd be a számlát a " kedves rokonnak " ,és követeld az összeget . Rövid idő múlva távozni fognak. Fenyegesd meg őket perrel , hogy hozzájárulásod nélkül tartózkodnak a lakásban ....stb, az a lényeg ,hogy bizonytalanság érzetet kell kelteni benne ,hogy neki legyen kényelmetlen.Ha nincs bejelentve elmész otthonról és beriasztózod a lakást ( persze elfelejted a riasztó kódot közölni vele )Étkez a szomszéd vendéglőben 2 hétig , nincs otthon kaja .... Hidd el feladja !Azután a pszichológia ....sajna nem tudjuk megoldani a problémát ...stb,stb stb Sok sikert !
2011. jún. 20. 16:09
 13/13 anonim válasza:
Majdnem elfelejtettem : Bármilyen hivatallal meghurcoltatod őket ( valami idióta ürüggyel , tanulj a magyar bürokráciából ) talán az országból is kidobják őket
2011. jún. 20. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!