Hogy kezeljem a sogornom? Kerek tippeket
Pedig a legjobb megoldás az, ha beszélsz a pároddal! Most még odaköltözik 2 "rokon" is! Úristen! Miért mégy bele ilyen helyzetekbe? Nekik lesz munka? Ha meg az ő apukája és unoka testvére, akkor nézzenek maguknak lakást és hagyjanak benneteket a fenébe!
Én tuti nem egyeznék bele! Nehogy már te mossál-főzzél, takaríts 5 ember után!
Állj a sarkadra és ne hagyd magad kihasználni!
Ha a pároddal felesben (!!) viselitek a lakás, és a háztartás költségeit, akkor mondd meg neki, hogy nem vagy hajlandó eltartani a családját. Ha a húgának van munkája, akkor legyen egy határidő, amíg kereshet magának saját lakhatást, utána menjen oda. Nyilván nem fogja a párod utcára tenni, amikor veszekedtek, mert mégiscsak a testvére. Az reálisabb, ha azt mondod, hogy ok., eddig segítettétek lakással, kajával, de mostantól van egy hónapja, hogy megoldja a saját életét.
Azt már végképp nem tudom, hogy még 2 rokon mi bánatnak költözik a nyakatokra munkalehetőség, és nyelvtudás nélkül??? Miért nem lehetett nekik eleve megmondani, hogy a saját zsebükre menjenek ki, mert - gondolom - ti sem kerestek annyit, hogy 3 felnőtt embert és magatokat eltartsátok. Nem tudom melyik ország a "külföld" de egy olyan országot sem ismerek, ahol nyelvtudás nélkül, az utcán lófrálva, vagy a rokonok nyakán élve lehetne munkát találni.
Az már más kérdés, hogy ha nem a saját lakásotokban laktok, akkor előbb utóbb a főbérlőnek is feltűnik majd, hogy nem ketten vagytok. Vagy a lakbért fogja megemelni brutálisan, vagy felmond az egész családnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!