Öregen megengednéd a férjednek hogy szeretőt tartson vagy félrejárjon?
Ugye egy férfinak 50-60 évesen is szüksége van még a nemiségre.De egy 60-as nőn már meglátszanak a hanyatlás jelei(ráncosodó pofa,löttyedt mellek,narancsbőrös láb...stb),amik szexuális szempontból nem túl vonzóak a férfi számára.Ez a dolog pedig az idő múlásával egyre fokozódik.Ezért 2 dolog szokott történni:
1,A férj fiatalabbra cseréli az öregecskedő feleségét.
2,A feleség megengedi a férfi számára a szeretőt vagy hogy örömlányokhoz járjon
Sok ilyen esetet ismerek ahol a 60 éves pali 20on éves dögös szőke bombázót huzogat,a felesége mellett és tudtával.Persze ezek gazdag "családok".
Te megengednéd ezt a férjednek?
50-60-at írsz, kedves kérdező:)
Anya 52, mindenki max 35nek nézi, és jó nőnek tartják. Keresztanyu 54, ő se néz ki annyinak, hanem jóval fiatalabbnak. Szóval ha szerencsés alkat a nő, akkor nem annyira vészes még ennyi idősen.
50-60 éves nő is nézhet ki jól.
50-60 éves férfi is lehet ronda szottyatt ráncos.
Amúgy nem.
1. a férfiak ugyanúgy leamortizálódnak 60 évesen, mint a nők... rosszabb esetben a farkukat is már csak vizelésre tudják használni...
2. attól mert idővel megplöttyednek az emberek, illetve csökken a libidójuk, még nem jelenti azt, hogy csak úgy felrúghatják a házasságukat...azt, amit egykor egymásnak fogadtak.. normális embereknél ez nem is fordul elő...
Érdekes én ilyet nem hallottam. Sőt, a szomszédaink (60 év felettiek, a férfi fiatalabb a nőnél) többet szexelnek, mint mi. A párom anyukája is az 50-es évei végén ment újra férjhez és nem hinném, h az ő házasságuk szexmentes lenne. Egy nőnek nem kell leállni a szexel, mert ráncosodik. Ha egy férfi megundorodik attól, ami minimum 20 évig csak neki adta oda magát, az a férfi sosem volt szerelmes. Egyébként is kapuzárási pánik a negyvenkörüli férfiaknál jelentkezik, nem a 60-asoknál.
Tavaly láttam egy dokufilmet, ahol idős párokat kérdeztek, h csinálják-e még. Olyan válaszokat adtak, h én is pirultam (70 év fölöttiek voltak a válaszolók).
Nem hiszem, hogy olyan nagy leamortizálódásbeli különbség lenne egy 60-as nő és férfi között, főleg, hogy ha hozzávesszük a nagy átlag azért egy mondjuk 5 évvel fiatalabb nőt vesz el egyébként is, akkor miről beszélünk?
És igen jól írták, a házasság jóban-rosszban, nem pedig csak jóban. Egyébként meg pont az szokott lenni inkább, hogy 60 éves férfinél már nem minden funkcionál, viszont a nőnél még igen és vágya is van, akkor ő tartson szeretőt?
Nem engedném meg.
Mellesleg, hogy ha egy férfi nem foglalkozik sokat magával ennyi idősen, nem lesz se markáns, se vonzó. Legalábbis nekem valahogy nem jönnek be a sörhasú, kopaszodó, aszalódott testű pasik (ami a magyar átlagot jellemzi)...
És ugyanennek az ellentettje is igaz, ha valaki sokat foglalkozik magával, igenis jól fog kinézni, legyen az nő vagy férfi. Nem egy 50-es éveiben járó nőt ismerek, aki nagyon szexi. Persze ebben sok munka is van. Rengeteg edzés, odafigyelnek a táplálkozásra, kozmetikai kezelésekre járnak stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!