Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Öregen megengednéd a férjednek...

Öregen megengednéd a férjednek hogy szeretőt tartson vagy félrejárjon?

Figyelt kérdés

Ugye egy férfinak 50-60 évesen is szüksége van még a nemiségre.De egy 60-as nőn már meglátszanak a hanyatlás jelei(ráncosodó pofa,löttyedt mellek,narancsbőrös láb...stb),amik szexuális szempontból nem túl vonzóak a férfi számára.Ez a dolog pedig az idő múlásával egyre fokozódik.Ezért 2 dolog szokott történni:

1,A férj fiatalabbra cseréli az öregecskedő feleségét.

2,A feleség megengedi a férfi számára a szeretőt vagy hogy örömlányokhoz járjon

Sok ilyen esetet ismerek ahol a 60 éves pali 20on éves dögös szőke bombázót huzogat,a felesége mellett és tudtával.Persze ezek gazdag "családok".

Te megengednéd ezt a férjednek?

2011. máj. 22. 17:46
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
72%

50-60-at írsz, kedves kérdező:)

Anya 52, mindenki max 35nek nézi, és jó nőnek tartják. Keresztanyu 54, ő se néz ki annyinak, hanem jóval fiatalabbnak. Szóval ha szerencsés alkat a nő, akkor nem annyira vészes még ennyi idősen.

2011. máj. 22. 17:58
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

50-60 éves nő is nézhet ki jól.

50-60 éves férfi is lehet ronda szottyatt ráncos.

Amúgy nem.

2011. máj. 22. 17:58
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

1. a férfiak ugyanúgy leamortizálódnak 60 évesen, mint a nők... rosszabb esetben a farkukat is már csak vizelésre tudják használni...

2. attól mert idővel megplöttyednek az emberek, illetve csökken a libidójuk, még nem jelenti azt, hogy csak úgy felrúghatják a házasságukat...azt, amit egykor egymásnak fogadtak.. normális embereknél ez nem is fordul elő...

2011. máj. 22. 17:59
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes én ilyet nem hallottam. Sőt, a szomszédaink (60 év felettiek, a férfi fiatalabb a nőnél) többet szexelnek, mint mi. A párom anyukája is az 50-es évei végén ment újra férjhez és nem hinném, h az ő házasságuk szexmentes lenne. Egy nőnek nem kell leállni a szexel, mert ráncosodik. Ha egy férfi megundorodik attól, ami minimum 20 évig csak neki adta oda magát, az a férfi sosem volt szerelmes. Egyébként is kapuzárási pánik a negyvenkörüli férfiaknál jelentkezik, nem a 60-asoknál.

Tavaly láttam egy dokufilmet, ahol idős párokat kérdeztek, h csinálják-e még. Olyan válaszokat adtak, h én is pirultam (70 év fölöttiek voltak a válaszolók).

2011. máj. 22. 17:59
 15/24 anonim ***** válasza:
62%
Nos, mivel írtad, hogy leginkább a felső rétegekről beszélünk, én azt mondom, hogy ha nagyon gazdag leszek 40-50-60 évesen, akkor igenis formában fogom tartani magam. Felvarratom a löttyedt mellemet, ráncfelvarrásra járok, amikor csak kell és személyi edzőt, valamint dietetikust fogadok magam mellé. Így azért szerintem nem nehéz topon lenni. És megúsztam, hogy a férjem félrejárjon, valamint én is büszke lehetetk az alakomra.
2011. máj. 22. 18:06
 16/24 anonim válasza:
100%
hat...40-es vagyok,a ferjemnel 5 evvel idosebb....jol tartom magam,kondiberlet es maganedzo nelkul,de ha a ferjem elkapom,hogy felrejar(akar most,akar 20 ev mulva),repul...es ezt o is tudja.
2011. máj. 22. 18:28
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Szégyen, ha egyáltalán ilyesmi eszébe jutna bárkinek is. Aki férfiként ilyet tesz, az soha nem is szerette a feleségét, mert csak a d*ugásra kellett neki, amíg a nő fiatal volt.
2011. máj. 22. 18:40
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Egyet ertek az elozokkel. En nem engednem meg. Ha mar nem szeret (mar pedig nem szeret), akkor menjen, eljen egy fiatalabb novel, mert meg egyedul is jobb elni, mint felszarvazva. Aki menni akar, menjen. Gondolom, hogy az ilyen nagypapi adja a szepet a csalad, unokak elott, kozben meg k-hoz jar. Nem, koszi szepen, ettol meg en egyedul is jobb eletet tudok teremteni. Imadom a ferjemet, de ha ilyet tenne, nem mennek bele. Tisztaban van vele, hogyha kiderulne rola ilyen, repulne, de szandekaban sem all ez.
2011. máj. 22. 19:16
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy olyan nagy leamortizálódásbeli különbség lenne egy 60-as nő és férfi között, főleg, hogy ha hozzávesszük a nagy átlag azért egy mondjuk 5 évvel fiatalabb nőt vesz el egyébként is, akkor miről beszélünk?

És igen jól írták, a házasság jóban-rosszban, nem pedig csak jóban. Egyébként meg pont az szokott lenni inkább, hogy 60 éves férfinél már nem minden funkcionál, viszont a nőnél még igen és vágya is van, akkor ő tartson szeretőt?

2011. máj. 22. 19:35
 20/24 anonim ***** válasza:
87%

Nem engedném meg.

Mellesleg, hogy ha egy férfi nem foglalkozik sokat magával ennyi idősen, nem lesz se markáns, se vonzó. Legalábbis nekem valahogy nem jönnek be a sörhasú, kopaszodó, aszalódott testű pasik (ami a magyar átlagot jellemzi)...

És ugyanennek az ellentettje is igaz, ha valaki sokat foglalkozik magával, igenis jól fog kinézni, legyen az nő vagy férfi. Nem egy 50-es éveiben járó nőt ismerek, aki nagyon szexi. Persze ebben sok munka is van. Rengeteg edzés, odafigyelnek a táplálkozásra, kozmetikai kezelésekre járnak stb.

2011. máj. 22. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!