A felnőtt férfiak milyen női testalkatot kedvelnek
jobban, melyiket nézik meg inkább?
Figyelt kérdés
Mert észrevételem szerint, mikor volt olyan egészséges normális combob, és a karom is egy picivel erősebb volt(Mármint nem cérnavékonyka), akkor nagyon megnéztek a felnőtt férfiak.
Most lefogytam,sajnos, és elég cérna lettem(mondjuk a génjeim alapján is vékony testalkatú vagyok ezt csak úgy írom le,talán fontos) és nem néznek meg annyira, mint azelőtt.
((
Egyébként ez csak egy észrevétel, nem ezt szoktam mindig lesni ,hogy ki néz meg ki nem csak egy idő után lecsapódik,hogy jé ez mennyire megbámult, szóval mégmielőtt: igen , van nagyobb gondom is ennél:D ))
Felénk meg az összes vékony nő, akiket ismerek, olyan lett szülés után, mint egy bálna! Ezt nem rosszindulatból írom,én is vékony típus vagyok, de a "normálak" meg maradtak csinik, úgyhogy ennyit az általánosításról....
2011. máj. 21. 17:56
12/18 anonim válasza:
A normális, sportos, esetleg vékony nőket szereti a legtöbb férfi. De vannak, akik kifejezetten a molett hölgyeket részesítik előnyben.
2011. máj. 21. 18:23
13/18 anonim válasza:
A felnőtt férfiálmok netovábbja a 13 éves lányok zsírpárnamentes, ruganyos teste és feszes, finom, puha, bársonyos bőre, valamint símogatnivaló barackpehely szőre. A legtöbb férfi az olyan gazellatestű, karcsú lányokért van oda, akiknek a segge kb egy 10 éves fiúéra emlékeztet. Magyarán az elöl deszka hátul léc, két lábon járó tinicici-csontváz az aktuális szépségideál, és ez köszön vissza a kifutókról is.
2011. jún. 1. 03:27
14/18 anonim válasza:
A kifutókon azért olyanok a lányok, mert a ruha a lényeg. Ezért nem mosolyoghatnak a komolyabb bemutatókon.
2011. jún. 1. 18:15
15/18 anonim válasza:
Ha bálna lenne a modell jobban elterelné a figyelmet, minthogy egyszer kétszer megjegyzik hogy milyen vékony a modell.
De ami a vékonyságot illeti, GENETIKA. És a molettek szokták mindig ércesen megjegyezni, hogy semmi fogni való nincs rajtuk.
2011. jún. 1. 18:17
16/18 anonim válasza:
A 03:27 beteg ember!Részben igaza van, de az ilyenek miatt veszélyes a gyermekek számára az internetezés.Igen, mindenkinek más az ízlése, de az is biztos, hogy az egészséges lelkületű férfiak nem a gazellákat választják.Ismerek olyanokat is, akik igen, azoknak viszont van egy kis "rövidségük" vagy szellemileg, vagy testileg, vagy lelkileg.EZ TUTI!
2011. jún. 2. 11:33
17/18 anonim válasza:
A normális testalkatot, a kövérség nem csak hogy csúnya, de még egészségtelen is. Nem csoda, hogy a legtöbb férfi az átlagos, vagy picit vékony nőkre bukik, hiszen ők az egészségesebbek, tőlük lesznek szebb gyerekeik, akik ebben a beteg korcsosult, mocskos társadalomban érvényesülni tudnak majd az előnyösebb külsejük révén.
2011. jún. 12. 17:12
18/18 anonim válasza:
03:27!!! - egy egészséges lelkű felnőtt férfi nem akar 13 éves gyerekkel közösülni, hanem egy egészséges, felnőtt nőt választ magának akin látszik, hogy világra fogja tudni hozni a gyermekét, és táplálni is tudni fogja ezt...te gyökér...(ja és még mindig nem értem azt hogy ez emberek miért gondolják azt hogy van kövér meg van sovány, normális -atletikus alkat- is létezik a világon....
példának okáért, és ha valakinek ez kövér, hát az nagyon hülye : [link]
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!