Adnátok gyermeketeknek az Adolf nevet? Hogy tetszik?
Figyelt kérdés
2011. máj. 21. 15:12
21/30 anonim válasza:
Nekem a cicám, akinek ez a neve, de inkább csak Dolfinak hívjuk. :) Amúgy szép név, ha német lennék kapásból adnám, itt nem, mert nem akarnám a fiamat annak kitenni, hogy így köszönnek neki a suliba: Heil Hitler! :-/
22/30 anonim válasza:
Nagy kiszúrás lenne a gyerekkel. Miért kéne már születésekor egész életére büntetni? Nem tett semmi rosszat szegény...
23/30 anonim válasza:
de legalább führer-nek is lehetne hívni és az megtisztelő :D
25/30 anonim válasza:
Maga a név szép hangzású, de tényleg mindenkinek rögtön Hitler ugrik be. Hasonló név az Alfonz, nekem az tetszik, és legalább nem egy démoni emberre asszociálunk belőle.
26/30 anonim válasza:
Szerintem szép név. Ha mondjuk 2 keresztneve van a gyereknek én adnám neki névként.
27/30 anonim válasza:
Nekem tetszik, de egyből Hitlerre asszociálok, mint ahogy kb mindenki a világon. Még hát hülyén isa mutatna magyar névvel - Kovács Adolf, Szabó Adolf. Így nem az igazi. A Dolfi becézéséről meg egy csokizabáló kis 10 éves hájpacni jut eszembe, de az cuki:D
28/30 anonim válasza:
Sajna, tényleg mindenkinek Hitler jut róla rögtön az eszébe :) Úgyhogy nem, a gyerekkel is nagy kitolás lenne. Az iskolában örökké ezzel csúfolnák a többiek.
30/30 anonim válasza:
Nicsak, eltűnt az előző válaszom! xD
Ennyit a szólásszabadságról...
Akkor leírom még egyszer:
Szerintem gyönyörű név az Adolf, Hitler pedig igenis jó ember volt! (=
Én szívesen adnám a gyermekemnek ezt a megtisztelő nevet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!