Kik a büszkébbek, a férfiak, vagy a nők?
Figyelt kérdés
Én azt vettem észre hogy a nők,igenis hamarabb adnak a büszkeségükből,egy párkapcsolatért,mint a pasik!Nektek mi a véleményetek erről?Általánosságban kérdezem.2009. márc. 14. 13:27
2/8 anonim válasza:
egyértelműen a nők :D A nő nem csak önmagára büszke, hanem a társára, párjára, gyerekére, édesanyjára, kutyájára, növényére is. :D
Persze ez nem komoly. :)
a férfiak. A nők inkább hiúak... (22/L)
3/8 anonim válasza:
A férfiak, mégha nincs is mire! Ez ösztönösen így van náluk!Büszkék arra h férfiak és könnyebb az életük, közben hálásnak kellene lenniük, vagy segíteni, vagy átvállalni a terheket, h egyenlő legyen! Ők akármennyit szórakozhatnak, és majdemhogy akárhogyan. Nekünk nőknek nem szabad!de ez már egy másik vita téma!
Lehet, h fel is teszem kérdésnek!(:
4/8 anonim válasza:
A 2.dik hozzaszoloval teljesen egyettertek :D
5/8 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy a férfiak, és nem azért mondom ezt, mert lány vagyok. Sokszor nem merik a dolgaikat felvállalni, olykor-olykor még a párjukat sem, és nem igazán adnak alább a véleményükből. Akármiről is legyen szó!
7/8 anonim válasza:
Én mindig magamból indulok ki, így a nők.
8/8 anonim válasza:
Szerintem mindkét nem egyformán az. Esetleg más helyzetekben jön elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!