Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kezelnek v. miféle...

Miért kezelnek v. miféle válaszadó guru-ként? Másra miért nem kellek sosem?

Figyelt kérdés

Elég magányos ember vagyok, bár van 2 közeli barátom. Sokan viszont időről-időre megkeresnek, egy séta, vacsora, mozi ürügyén, ahol párkapcsolati, lelki problémáikat a legváratlanabb pillanatokban tárják elém, és nem tudok mit kezdeni a helyzettel.

Ált. megvilágítom a választási lehetőségeiket, v. hasonló esetben elmondom, hogyan döntöttem.

Utána ált. az illetők olyan váratlanul eltűnnek, mint ahogy előjöttek, és csak akkor jönnek elő, ha megint tanácsot akarnak kérni...én meg belefáradtam ebbe. Bosszant, hogy semmi másra nem tartanak alkalmasnak. A legfurább, hogy nemrég az az ember keresett meg, aki ezidáig ellenem furkálódott. Nem tudtam, hirtelen mit akar, és csak ültem döbbentem, mikor elkezdett mesélni a legmélyebb szerelmi vívódásairól.

20/L

2011. máj. 20. 21:20
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
mellesleg...nem tudhatod, mennyit tudok az életről. Mint minden, ez is relatív, mivel viszonyítva "semmi" az a semmi. Ha ismernéd az összes életkörülményemet, akkor sem biztos, hogy tudnád, milyen eseményből milyen következtetéseket vontam le, és mit hagytam figyelmen kívűl.
2011. máj. 20. 22:38
 12/12 anonim ***** válasza:
Igazából nem szeretnélek bántani, ezért feltételezem, hogy nagyon magányos vagy, és már ez kétszeri beszélgetés is kimerítette a drága idődet. Van, akinek a szú percegése is éktelen lármának tűnik.
2011. máj. 21. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!