Attól, hogy a párom nem hoz rózsát, csak akkor kapok csokit, vagy bármit, ha kérem, és magától még egy esti fürdőzésre se visz el, akkor már nem is szeret engem?
Ez az én történetem, sokan írtátok, hogy attól, hogy a fent említetteket nem kapom meg, még szeret, és hülye vagyok, hogy elvárom.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
De elolvastam ezeket a hozzászólásokat, és itt vannak azok a nők, akiket a pasijuk tejbe-vajba füröszt. Akkor én fogtam ki egy érzéketlen barmot, akit el kellene hagynom?
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Utolsó, minek kell oltani? Írtam, hogy miért írtam az érzéketlen barmot.
Az meg szerintem nem bűn, ha igénylem a meglepetéseket, ha már egyszer akkor meg tudott lepni szinte minden nap, amikor mással voltam, csakhogy visszaszerezzen.
Vagy nálatok az ajándék az csali, és hogy az egyik showder klubbot idézzem: kifogott halat már nem kell etetni?
csak szeretném megérteni, mert ő csak halandzsázik össze vissza. Utolsó, hasznos volt a válaszod, az oltást leszámítva.
Mi 3 éve vagyunk együtt. A párom minden kívánságomat lesi szó szerint, és mindig azt mondja, hogy ő szereti látni rajtam azt, hogy boldog vagyok, ezért kedveskedik nekem. Rózsa? Egyszer kaptam tőle, talán még nőnapra. Nekem úgy kimondottan nem is hiányzik, hogy hozzon virágot, mert ennek annyira nem tudok örülni, persze kedves gesztus, meg szép -szép de most mit csináljak vele (?).
Sokkal jobban tudom értékelni azt, amikor pl. megszervez egy közös pikniket és a kedvenc sajtos perecemet és italomat veszi meg hozzá. De itt van pl. a csokoládé, azt se vesz nekem. Azért nem, mert azt mondja, hogy félti a fogaimat, és tudja, hogy mennyit kínlódok velük, és igaza is van. :D
Szerintem ne ilyen dolgok alapján döntsd el, hogy szeret-e a párod vagy sem. Attól még, hogy nem halmoz el "ajándékokkal" ugyanúgy szerethet, ha érzed részéről a törődést, gondoskodást, szeretet... Látod, én se kapok virágot és csokit, mégis érzem, hogy szeret, vigyáz rám, kedveskedik nekem, törődik velem, és jóban-rosszban számíthatok rá.
Ha magától nem szervez programokat, akkor üljetek le és agyaljatok ki ketten valamit. Mindent meg lehet oldani, csak akarni kell. Tudom, hogy ez rosszul esik neked, de próbáld meg őt okosan rávezetni a dolgokra, ha már magától nem megy neki.
Remélem érted, hogy mit akartam itt leírni. Bocsi, ha nem egészen érthető! :)
Idős székely házaspár ül a lócán:
- Szeretsz-e még engem? Sosem mondod.
- Az esküvőm megmondtam, hogy szeretlek, ha változás lesz, szólok!
Én a feleségemet nem tudom soha elvinni sehova. Nem is értem, hogy egy lány (nő) hogy tud ezekne ellenálni mint pl étterem, sétálgatás valami szép helyen, fagyizás, valahová beülni meginni valamit stb...
Komolyan mondom mint egy 70 éves. És egyre jobban idegesít is mert ha nélküle megyek valahová akkor kiveri a palávert. Ha meg magyarázkodni akarok akkor meg besértődik.
Ha kérde, hogy miért nem megyünk akkor általában ezek a válaszok szoktak jönni:
- Nincs kedvem
- Fáradt vagyok
- Nem igaz, hogy szabadnapomon nem pihenhetek
És a legjobb:
- Sok a pénz a Nagyéknál?
Agyam eldobom. Elviszem Pszichológushoz esküszöm.
23F
"vissza akart szerezni ergo mindent bevetett ezért, visszakapott az övé vagy és innentől kezdve örülnötök kellene egymásnak és a kapcsolatotoknak...Ehelyett mi van??? Te hisztizel, hogy nincs ajándék, hogy nincs meglepi (mert azt gondolod hogy neked az életed végéig járna, az hogy mondjuk a pasidnak ez semmit nem jelent, vagy épp megeröltető mert NEM ILYEN TÍPUS az már nem tetszik neked)"
Ezzel pl. csak az a baj, hogy ha nem ilyen típus, akkor miért mutatta magát ilyennek?
Férfiak, nők, eljátszanak egy szerepet, amivel megkapnak valakit, aztán mikor megvan, ez a szerep már nem kell, hisz elérte a célját. Utána meg csodálkoznak, hogy meg, pontosabban vissza akarják változtatni őket olyannak, amilyennek mutatták magukat, és amilyenek -mint utólag kiderül- soha nem voltak.
Exem egy kedves, aranyos, udvarias, törődő pasi volt, mikor megismertem. Levett a lábamról. Összejöttük, és 2 hónap alatt szépen elkényelmesedett - nem volt már sem kedves, sem aranyos, sem udvarias, sem törődök, egy tapló bunkó lett, amilyen valójában, a szerepe nélkül, és csodálkozott, hogy ez nekem így már nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!