Szóljak a kedvesemnek, hogy gyakrabban hívjon?
Légyszi ne rakjátok át a szex, szerelem kategóriába, mert ott sosem fogok normális választ kapni.
Barátommal kb. olyan 3-4 naponta találkozunk, 3 hónapja vagyunk együtt. Elég ritkán hív fel (1 héten kb. 1x), és nekem nagyon hiányzik a napi kommunikáció. Én egy társra vágyom, akivel támogatjuk, meghallgatjuk egymást, és engem nagyon feldob egy pár perces beszélgetés is. Egyébként e-mailben tartjuk a kapcsolatot, de az valahogy nem olyan, mint a telefon, nem hallom a hangját, nem a 'jelenben' történik. Beszéljek vele? Félek, hogy túl ragaszkodónak fog tartani...
Egyet értek veled maximálisan!
Lehet, hogy a Párod nem akar magas számlát. Miért nem léptek be egy olyan csomagba, ahol ingyen beszélhettek?
Én a Páromnak már a második randi után mondtam, hogy lépjünk be ebbe a csomagba és nagyon megéri. Megnéztem a levont számlát és 57ezerre jött volna ki, ha a szolgáltató nem vonja le a kedvezményeket. :D
Szóval hajrá!
(DE az is lehet, hogy a Párod nem egy kommunikatív fajta...mármint telefonon. Mindenképp beszéld meg vele!)
Üdv, 22N
Ha beszélni akarsz vele, miért nem hívod fel te magad?
Nem azt mondom, hogy 5 percenként hívogasd, de ha hetente 2-szer találkoztok, ő felhív egyszer és te is egyszer, az már heti 4 beszélgetés (vagyis minden másnap).
Nem tilos felhívni a pasit. Hol van az megírva, hogy csak neki kell hívni?
Ha nem egyforma szolgáltatónál vagytok,akkor 40-50 ft-osd percdija is lehet...
Amig át nem álltunk azonosra ahol 9ft-ért hivjuk egymást,addig én se erőltettem ezt a telefonon trécseljünk napi 2 órát dolgot
skype,ingyen van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!