Rányitottam a szüleimre, most mit csináljak?
Figyelt kérdés
Mentem be gyertyáért mert amikor fürdöm a kádban mindig meggyújtok egyet, és anyámék szobájába volt. De amikor benyitottam ők takaró nélkül elengedve magukat mintha mennybe lennének szexeltek, sőt elég kínos résznél nyitottam be(orálnál). Apám rámordított hogy "kifelé". Hallottam hogy anyám elsírta magát, félek hogy lelkileg most tönkrettem ezzel :S Apámtól meg azért mert rámordított úgyhogy gyengébbik nemmel beszélt. Lécci ajtókopogós cuccal ne gyertek, és megoldást mondjatok.
19
2011. máj. 18. 23:08
21/23 anonim válasza:
Most őszintén, ha először kopog, és utána nyit be, akkor mitől lesz másabb a helyzet? Egyébként meg apád azért ordított rád, mert megijedt. Nyilvánvaló, hogy ezért nem fog meggyűlölni. Anyád meg azért sírt, mert hisztis típus. Nyilván nem öröm egy szülőnek, ha a gyermeke látja, hogyan orálozik az anyja, de ettől nem kell senkinek öngyilkosnak lennie. Kérj bocsánatot, ők meg zárkozzanak be, ha ennyire érzékenyek.
22/23 anonim válasza:
Nem lesznek rád dühösek semmiképp se mert ha úgy vesszük ők voltak elővigyázatlanok (kulcsra zárt ajtónál nem lehet benyitni pl). Azt el tudom hinni, hogy ez neked kellemetlen, de sajnos visszacsinálni nem lehet. Túl kell lépni rajta és legközelebb kopogj, és ha azt kiáltják ki hogy pillanat akkor ne menj be :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!