Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Rányitottam a szüleimre, most...

Rányitottam a szüleimre, most mit csináljak?

Figyelt kérdés

Mentem be gyertyáért mert amikor fürdöm a kádban mindig meggyújtok egyet, és anyámék szobájába volt. De amikor benyitottam ők takaró nélkül elengedve magukat mintha mennybe lennének szexeltek, sőt elég kínos résznél nyitottam be(orálnál). Apám rámordított hogy "kifelé". Hallottam hogy anyám elsírta magát, félek hogy lelkileg most tönkrettem ezzel :S Apámtól meg azért mert rámordított úgyhogy gyengébbik nemmel beszélt. Lécci ajtókopogós cuccal ne gyertek, és megoldást mondjatok.

19

2011. máj. 18. 23:08
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
79%
Á felébresztenék mindnekit:D
2011. máj. 18. 23:43
 12/23 anonim válasza:
67%
Legközelebb kopogj, amúgy meg ne törődj vele, nem a világ vége. Lehet, hogy oldaná a feszültséget, ha beszélnétek róla, pl. bocsánatot kérnél, h csak úgy benyitottál.
2011. máj. 18. 23:44
 13/23 anonim ***** válasza:
79%

23:43

Elég szánalmas riposzt volt.

Ha én lánnyal csinálom akkor is felkelnek a szomszédok. Az utca másik végén is.

2011. máj. 18. 23:46
 14/23 anonim válasza:
22%

Szerintem bocsánatot kellene kérned. Legelőször anyukádtól, és nála kipuhatolni, hogy faterod indulata miért volt.

Amúgy meg tök baromság ez a kádban gyertya... Már bocsi.

Majd írd meg, hogy mi lett a történet vége.

2011. máj. 19. 00:02
 15/23 anonim ***** válasza:
90%
Miért hülyeség a kádban gyertya? Mellesleg a szélén és nem benne. De neked is sok eszed lehet...
2011. máj. 19. 00:05
 16/23 anonim ***** válasza:
86%

Egyszer nővérem ránk nyitott, gyorsan kiment, aztán mondta mekkora sokk volt neki ezt nem akarta látni stb. Én meg: akkor kopogj te hülye... :D

Azóta ezen röhögünk

2011. máj. 19. 00:06
 17/23 anonim ***** válasza:
72%
ha már gyertyáért mentél, akkor tarthattad is vna muhahahaha
2011. máj. 19. 00:10
 18/23 anonim ***** válasza:
90%

Nagyon semmit nem tudsz tenni, szerencsétlen baleset. Bezárhatták volna az ajtót, nem csak Te vagy a "hibás" (már ha hibás itt valaki!)

Legfontosabb: ne sokkolódj le, ÖRÜLJ, hogy ennyi év után is örömteli szexuális életük van!!!!

Te ismered a szüleidet, lehet, az a legjobb, ha természetesen viselkedsz mintha mi sem történt volna - de kérhetsz elnézést, mondhatod, hogy sajnálod, nem akartad.

2011. máj. 19. 00:50
 19/23 anonim ***** válasza:
79%
Nézd, ha már megtörtént, akkor nem tudsz mit csinálni, nem tudod meg nem történtté tenni. Amit tehetsz, hogy bocsánatot kérsz amiért benyitottál és a többet nem hozzátok szóba.
2011. máj. 19. 06:28
 20/23 anonim ***** válasza:
mit kell ebből olyan nagy ügyet csinálni? ha én rányitnék a szüleimre, szerintem először kínos csönd, aztán kínos nevetés, aztán hatalmas nevetés lenne :)
2011. máj. 19. 10:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!