Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha annyira pörögne az üzlet,...

Ha annyira pörögne az üzlet, hogy nem tűnne fel 5 millió hiány szétosztanád az ismerőseid között?

Figyelt kérdés
3 családtag, és 2 barátnak szeretnék 1-1 milliót, csak félek, hogy utána másként fognak rám nézni.
2011. máj. 18. 22:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Ki mondta, hogy sikkasztani akar. Szerintem, az hogy "ha úgy menne az üzlet" azt nem arra értette, hogy dolgozik egy cégnél és annak a pénzét akarja szétosztani.

nekünk saját vállalkozásunk van, lehet, hogy neki is.

2011. máj. 19. 09:33
 12/21 anonim ***** válasza:

Saját maga mondta. "ha nem tűnne fel 5 millió hiány"

A cég pénzét akarja ellopni, elsikkasztani, stb. Ebből a szempontból mindegy, hogy saját vállalkozás, vagy nem.

Tehát bűncselekményt akar elkövetni, amiért, ha kiderül, börtönbüntetést fog kapni.

2011. máj. 19. 10:11
 13/21 anonim ***** válasza:

Jó most lehet beképzeltnek tűnök, de akkor is leírom.

Írtam saját vállalkozásunk van, hál istennek jól megy, így nekünk sem tűnne fel 5 millió hiány, mivel 8 számjegyű aranytartalékunk van a bankban, a család pénze. Úgy értem, ehhez viszonyítva nem tűnne fel az 5 millió

23L

2011. máj. 19. 10:21
 14/21 anonim ***** válasza:
61%

ha a saját pénze lenne akkor irreveláns volna hogy honnan van a pénz, tehát nem azt írta volna hogy: "Ha annyira pörögne az üzlet, hogy nem tűnne fel 5 millió hiány", hanem azt írta volna, hogy ha lenne olyan 5 millió forintod amire nincs szükséged...

érthető okokból ezt a kérdező nyilvánvalóan tagadni fogja.

2011. máj. 19. 10:25
 15/21 anonim ***** válasza:
56%
hm.. végül is lehet, hogy igazad van, ha jól bele gondolok. Hát nem tudom, de ha tényleg nem az ő pénze, hanem a végé, ahol dolgozik, akkor csúnya dolog elvenni, és mindamellett még bűncselekményt is követ el, nagyon megütheti a bokáját
2011. máj. 19. 10:27
 16/21 anonim ***** válasza:
56%
ill.: cégé
2011. máj. 19. 10:28
 17/21 anonim ***** válasza:
Ha saját üzlet és saját vagyon lenne. Ezért nem lopnék.
2011. máj. 19. 10:33
 18/21 A kérdező kommentje:
Sikkasztani persze. :D Aztán mehetek a Stadler Józsi után..
2011. máj. 19. 11:29
 19/21 anonim ***** válasza:
56%
Igen de csak akkor ha megérdemelnék és tudnám hogy nem csak a pénzem miatt szeretnek és nem akarnak kihasználni. Egyébként neked aztán tényleg hatalmas szived van.
2011. máj. 19. 14:46
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem osztanám csak úgy szét. Ha tudnám, hogy anyunak kell pénz (mondjuk tetőt újít fel vagy valami), akkor felajánlanám hogy adok bele. Ő is mindig adott a laptop, tv árába ha épp azt akartam venni magamnak. Így nem lenne fura, és örülne is neki. De most beállítani pénzzel, hogy tessék vegyél belőle valami szépet magadnak, hát azt nem tenném. :) Ismerősnek meg nem adnék, család és barát nem ugyanaz.
2011. máj. 19. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!