Ha annyira pörögne az üzlet, hogy nem tűnne fel 5 millió hiány szétosztanád az ismerőseid között?
Ki mondta, hogy sikkasztani akar. Szerintem, az hogy "ha úgy menne az üzlet" azt nem arra értette, hogy dolgozik egy cégnél és annak a pénzét akarja szétosztani.
nekünk saját vállalkozásunk van, lehet, hogy neki is.
Saját maga mondta. "ha nem tűnne fel 5 millió hiány"
A cég pénzét akarja ellopni, elsikkasztani, stb. Ebből a szempontból mindegy, hogy saját vállalkozás, vagy nem.
Tehát bűncselekményt akar elkövetni, amiért, ha kiderül, börtönbüntetést fog kapni.
Jó most lehet beképzeltnek tűnök, de akkor is leírom.
Írtam saját vállalkozásunk van, hál istennek jól megy, így nekünk sem tűnne fel 5 millió hiány, mivel 8 számjegyű aranytartalékunk van a bankban, a család pénze. Úgy értem, ehhez viszonyítva nem tűnne fel az 5 millió
23L
ha a saját pénze lenne akkor irreveláns volna hogy honnan van a pénz, tehát nem azt írta volna hogy: "Ha annyira pörögne az üzlet, hogy nem tűnne fel 5 millió hiány", hanem azt írta volna, hogy ha lenne olyan 5 millió forintod amire nincs szükséged...
érthető okokból ezt a kérdező nyilvánvalóan tagadni fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!