Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszik egy fiú, de az Ő...

Tetszik egy fiú, de az Ő családja gazdagabb, mint az enyém. Ez meggátol. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Engem anyukám egyedül nevelt fel, kertes házunk van, kocsink nincs, anyunak üzlete van. Sosem éltünk fényűzésben, sőt mindig meg volt húzva az a bizonyos szíj. A srác, akivel most randizom, elég gazdag srác, kicsit sznob is. Mi pl. nem tehetjük meg, hogy 2 havonta külföldön nyaraljunk (sőt..még nagyon itthon sem), ők meg igen, több tízezres ruhái vannak stb. Én is jól öltözöm, anyukám divattervező, de ha nem lenne az, biztos nem kapnék ilyen drága ruhákat. Nem a mi életvitelünket szégyellem, nagyon büszke vagyok arra, amit anyukám elért, csak az zavar, hogy az Ő családja nagyon gazdag és félek, hogy mit szólnának hozzám. Gondolom a legjobbat akarják a fiuknak, és azért megválogatják, hogy kivel állhat le. Ez engem meggátol abban, hogy engedjek a közeledésének..szerintetek ez butaság, vagy jobb lesz tényleg, ha inkább elválnak útjaink?

17L

2011. máj. 18. 21:56
1 2
 11/13 anonim válasza:
Ugyan ez a helyzet, fiu vagyok es a lany csaladja kogazdag.. Felek attol hogy a lany a penzem miatt nem fog szeretni
2011. máj. 18. 22:51
 12/13 anonim ***** válasza:
Azok akik a pénz hiánya miatt nem szeretnek vkit vagy kiszeretnek belőle, ássák el magukat, akiből meg emiatt szeretett ki vki adjon hálát, hogy kiderült a másik jelleme.
2011. máj. 18. 23:06
 13/13 anonim ***** válasza:
Kezdetben, ha vannak rozsaszin felhok mindket reszrol, a penz nem igazan szamit szerintem. En 10 eve egyutt vagyok a ferjemmel, az o csaladja mindig is gazdagabb volt, mint az enyem, persze nem erdekelt a dolog, nem ezert tetszett/szerettem bele. De: a penzhez valo hozzaallasunkban eleg nagy kulonbsegek vannak, ami szamomra megkeseriti a hetkoznapokat, igy zsortolodom, tehat ot is megkeseritem :( Nem oriasi nagy a kulonbseg a szuleink gazdagsaga kozott, de megis eleg volt ahhoz, hogy en "kis zsugori" legyek, o pedig minden aggalyoskodas nelkul kolti a penzt... Itt kell osszecsiszolodni valahogy, es szerintem, ha mas minden rendben van, akkor nem kellene, hogy a penz dolog kozetek alljon. Ami a fiu csaladjat illeti, ne tord elore a fejed rajta, es ne is csokkenjen az onbecsulesed, ha valami rosszul alakulna, hiszen te tudod, hogy ertekes ember vagy sok penz nelkul is. A sznobok pedig pukkadjonak meg magukban! :)
2011. máj. 19. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!