Tetszik egy fiú, de az Ő családja gazdagabb, mint az enyém. Ez meggátol. Mit tegyek?
Engem anyukám egyedül nevelt fel, kertes házunk van, kocsink nincs, anyunak üzlete van. Sosem éltünk fényűzésben, sőt mindig meg volt húzva az a bizonyos szíj. A srác, akivel most randizom, elég gazdag srác, kicsit sznob is. Mi pl. nem tehetjük meg, hogy 2 havonta külföldön nyaraljunk (sőt..még nagyon itthon sem), ők meg igen, több tízezres ruhái vannak stb. Én is jól öltözöm, anyukám divattervező, de ha nem lenne az, biztos nem kapnék ilyen drága ruhákat. Nem a mi életvitelünket szégyellem, nagyon büszke vagyok arra, amit anyukám elért, csak az zavar, hogy az Ő családja nagyon gazdag és félek, hogy mit szólnának hozzám. Gondolom a legjobbat akarják a fiuknak, és azért megválogatják, hogy kivel állhat le. Ez engem meggátol abban, hogy engedjek a közeledésének..szerintetek ez butaság, vagy jobb lesz tényleg, ha inkább elválnak útjaink?
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!