Kinek mi a véleménye erről?
hát én meg 20 éve halgatom szüleim orditozását. szenvedés napi szinten orditozásra ébredni. sajnos a lakás miatt még mindig együtt vannk. ezt senkinek nem kívánom.
ha apu nemveszi el anyut akk nemkell ráiratni a ház felét. az az igazság h hiába házasság alatt szerzett vagyon ez igazságtalan mert mindent apu épített és anyu életében nem dolgozott sokat. 5 gyerek után van x év munkaviszonya persze több pasitól.
nekem is vannak elveim amikhez tartom magam. én inkább szétmennék ha bárkinél megakad a lemez ott h nem érti meg én nemakarok összeházasodni. a házassággal csak a probléma van sosem fogom megérteni másoknak ez miért fongos.
Kedves Kérdező
nem tartják fontosnak, mert a mai világban egyre inkább
a hatások a lényeg elfedésére, a felszínességre törnek.
De eredendően és lényegileg nem a "papír" hanem,
az ígéret- egy életre szóló szövetségkötés,
jóban-rosszban életreszólóan együtt leszünk
- ez lenne a fontos
- és ehhez kérnék Isten és a világ ÁLDÁSÁT
(áldását: kegyes segítségét,
hogy ne legyen életünk áldatlan-kegyetlen).
(és ettől fázhatnak a férfiak, mert gyakran nem mernek felelősségteljesen erre az ígéretre válalkozni. A nőben természetes érzék, hogy jövendő gyermekeinek egészsége érdekében felelősségteljesebb gondolkodás van, testét tisztán egészségesen óvja, az az első bölcső az embernek. Ez a természetes érzék férfiaknál is megvan: de az eltartásra és a megóvásra irányul, lehet kétség olyan természetű, vajon meg tudja-e ezt tenni)
*
-a-a
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!