Miért fura az, ha valaki fiatalon akar szülő lenni?
"Felőlem szülhet valaki 14 vagy 84 évesen is. Hol változtat az az én életemen? "
Ott, hogy mennyi adód megy el a segílykére...
"Valljuk be,egy olyan akit fiatalon vállaltak valószínűleg tovább élvezheti a szülei társaságát mint egy olyan,akit később."
Nem teljesen biztos. Rengeteg a fiatal férfi aki szívinfarktusban hal meg, és sok idős van, akik még jó erőben vannak. A gyereknek meg persze hogy jó, ha vannak szerető nagyszülei, de még jobb, ha a szüleivel nyugodt, rendezett körülmények között él.
Nem a korral volt a probléma,de látom ezt még mindig nem fogtad fel.
És szerinted csak most szülhetne gyereket,vagy 20 év mulva? Közte nincs semmilyen idő intervallum nyilván :D Gyerek mellett nagyon nehéz az anyagiakat megteremteni,ha nem lehetetlen.és ennek a gyerek látja kárát (többekközt).
ne haragudj,de ez milyen hozzáálás,hogy szülj a semmire,mert sose lehet tudni mikor leszel csoró. Éppen ezért kellene egy biztos háttér,egy kis anyagi tartalék..
Miért kell az anyagiakkal jönni? Gondolkozz..menni fog
A gyereknek is vannak szükségletei,amiket ki kell elégiteni.Ehhez pedig pénz kell.Gondolom nincs gyereked,ha nagyon szeretnéd összeszámolom neked,hogy ALAPHANGON egy havi ellátása mennyibe kerül egy csecsemőnek.Jó esetben,ha nem jön közbe semmi.
Tapasztalatlan vagy és gyerekes,ami nem gond,de kicsit lehetnél tájékozottabb hogy mi kell egy gyerek felneveléséhez.Ugyanis megcsinálni és kipottyantani nem nagy kunszt.
Majd pont ezen fogom törni a fejem. Van nekem jobb dolgom is. Nem hiszem, hogy a kérdés feltevője, ami ezt a kérdést ihlette bármi gondot okozna nekem.
De végülis lehet hogy megváltjátok a világot, ha lebeszéltek itt pár embert a szülésről. Igaz, hogy amikor valaki meg abortuszra akar menni, az szülje inkább meg, mert egy rohadt szemét, ha nem próbálja meg felnevelni minimálbérből egyedül valami lepukkant albérletben. Értem én.
00:32 voltam
Ilyenkor jönnek majd azok a válaszok,hogy mivel nem tanult egyetemen blablabla,hülye és éretlen vagyok!Vágták már a fejemhez.Sajna abba nem láttak bele,hogy miért nem folytattam érettségi után a sulit.
22. születésnapom előtt 3 hónappal szültem a lányom és 5 hónappal a 23. születésnapom után fogom megszülni a második babámat.
Dolgoztam és onnan jöttem szülni.Férjemnek is van állása,ami ugyan nem a legjobb fizetés(140.000),de éhen halni nem fogunk.Amíg tudom öltöztetni(nem nike és gucci cuccokba),etetni és sokat foglalkozni velük,addig nem aggódom.
Tudom,hogy nem nagyszülőknek szülök,de olyan jó dolog,mikor elviszem az unokájukat hozzájuk és nem azt kell hallgatnom,hogy: "jajj,most nem tudunk játszani,mert a reumám stb."
51 éves anyukám és 54 éves anyósom.Olyan jókat tudnak unokázni és ez nekem nagy öröm.
Figyelj kérdező, mesélek én neked valamit: egyik ismerősömet 18 évesen szülte az anyja. Természetesen apuka lelécelt, anyuci maradt a nagyinál gyerekestül. Azóta drága anyuci szült még 2 gyereket, mert ő ugye annyira szereti a gyerekeket. Ismerősöm azóta felnőtt, és anyuci társasága mellett élvezheti a csórósággal járó költségeket is még jóóóó sokáig. Ugyanis anyuci azóta se tudott normális munkát szerezni, úgyhogy a jelenleg már felnőtt gyerekéről húzza le az utolsó bőrt is.
Engem anyám 33 évesen szült. Most 55 és köszöni szépen, kicsattan az egészségtől, emelett pedig el tudott indítani az életben, és tudja támogatni a gyermekét.
A haldoklástól még igencsak messze van, és ha isten is úgy akarja, még legalább 20-30 évig velünk lesz. Addigra én már 40-50 éves leszek.
"Aki 20 évesen szült,annak van egy 50 éves gyereke,aki 40 évesen szült,annak egy 30."
Az a lényeg, hogy hogy nevelte. Mert lehet, hogy az első megkapja az 50 éves gyerekétől, hogy sose volt rendes cucca, nem járhatott nyelvórára, stb.
A 20 és a 40 között pedig ott a 25, 28, 31, 34 és még sok szám....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!