Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondja mindenki hogy,...

Miért mondja mindenki hogy, lépj ki míg nem késő!? Nem olyan egyszerű dolog ez.

Figyelt kérdés
Azt hisz mindenki hogy,olyan könnyű ezt megtenni?Mikor szerelmes az ember?Kiszállni egy éviket tartó kapcsolatból egyik percről a másikba???Nem olyan könnyű ez ám,ahogy azok gondolják akik nem élnek kapcsolatban vagy,legalábbis nem szerelmesek!Mikor érzed a hiányát,és majd belepusztulsz hogy lásd őt egyetlen egy percre is...kifogásokat keresel,és azt érzed hogy nem tudsz nélküle élni,hiába rossz,hiba bánt,hiába minden,mert te még is szereted!Valahogy erre nem kaptam még választ!Itt az alkalom remélhetőleg.
2011. máj. 17. 12:01
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Ki az isten f@sza mondta hogy,rólam van szó??

Meg kellene szünteti ezt az oldalt,mert undorító emberek vannak itt!Már rendesen utálok itt lenni...

Csodálkoztok hogy, a férjetek megcsal titeket és így tovább,mert egész nap a gyakorim előtt ültök és mást nem csináltok...elvagytok hízva dagadt állatok vagytok de azért sír a szátok....undorító.!Aki ezt megcáfolja mutasson már egy képet magáról...szívesen megnézném kik járnak ide...aztán röhögnék egy jót rajtatok....elképzeltem milyen csúnyák lehettek!!

2011. máj. 19. 13:06
 22/29 A kérdező kommentje:
csak egy feltételezés volt,mert kíváncsi voltam mit szólnak hozzá azok akiknek olyan ocsmány képű pasija,és gyereke van hogy hányadék meg értem hogy .....nem kell szakítani hisz zsák a foltját megtalálja...és hajrá jöhetnek az oltások 1000000..pfffujjjj
2011. máj. 19. 13:09
 23/29 anonim ***** válasza:
.... Szerencsétlen..... :( Remélem, megnyugszol.
2011. máj. 19. 13:15
 24/29 A kérdező kommentje:
szerencsétlen??:):)Ne nevettess..te ocsmány!!!Képzelem milyen szép lehetsz,a másik kérdésben meg sír a pofád hogy,jajj megcsaltak és elhagytak.Vicces de komolyan...
2011. máj. 20. 11:15
 25/29 anonim ***** válasza:
Nem is szoktam kérdezni. :D Csak válaszolgatok, meg röhögni járok ide, ha van egy kis időm. Vicces ez az oldal. :D
2011. máj. 20. 11:20
 26/29 anonim ***** válasza:
Egy ilyen idegbajos nőt mint te én is reggeltől estig vernék.
2011. máj. 20. 11:23
 27/29 anonim ***** válasza:
Nyugodj már le ha nem közlöd az elején hogy hé nem rólam van szó akkor honnan tudhatnánk. Csak segíteni próbáltunk te fogalmaztál két értelműen erről nem mi tehetünk. Úgy hogy szépen vegyél vissza és nyugtasd le magad. Különben ezen az oldalon tilos trágár módon beszélni. Vagy ha nem megy a megnyugvás keress fel egy orvost.
2011. máj. 20. 11:27
 28/29 anonim ***** válasza:
Jót röhögtem rajtad. Kezeltesd magad mert itt egyedül csak te vagy a szánalmas. Egyébként te is itt ülsz mint sokan mások. Kíváncsivá tettél te milyen szép vagy. Nem töltesz fel képet, hogy lássuk mire van ekkora szád?
2011. máj. 20. 11:30
 29/29 anonim ***** válasza:

"Ki az isten f@sza mondta hogy,rólam van szó??"

Miután kvázi kifejtetted, hogy akink nem volt ilyen tapasztalata, az miért beszél bele, hisz nem tudhatja milyen az, majd ezután közvetlen leírtad, hogy milyen is egy ilyen kapcsolatban lenni... így max az nem hitte, hogy tapasztalatból beszélsz, aki hülyének néz téged... valószínűleg a kedves válaszoló nem nézett annak, dehát tévedett, mindenkivel megesik az ilyen. :)

2011. máj. 20. 11:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!