Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondja mindenki hogy,...

Miért mondja mindenki hogy, lépj ki míg nem késő!? Nem olyan egyszerű dolog ez.

Figyelt kérdés
Azt hisz mindenki hogy,olyan könnyű ezt megtenni?Mikor szerelmes az ember?Kiszállni egy éviket tartó kapcsolatból egyik percről a másikba???Nem olyan könnyű ez ám,ahogy azok gondolják akik nem élnek kapcsolatban vagy,legalábbis nem szerelmesek!Mikor érzed a hiányát,és majd belepusztulsz hogy lásd őt egyetlen egy percre is...kifogásokat keresel,és azt érzed hogy nem tudsz nélküle élni,hiába rossz,hiba bánt,hiába minden,mert te még is szereted!Valahogy erre nem kaptam még választ!Itt az alkalom remélhetőleg.
2011. máj. 17. 12:01
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
78%

12:42

Nem így van. De tudom, hiába mondanánk, mert neked valószínűleg volt egy ehhez hasonló tapasztalatod, és mivel a férfiak úgy vélik, hogy ők mindig mindent jobban tudnak a nőkről, mint a nők maguk, ezért továbbra is kitartasz majd az álláspontod mellett. Nem baj, hogy nem így van, te jobban tudod...

2011. máj. 17. 13:09
 12/29 anonim ***** válasza:
83%

12:42

Magamba néztem, hidd el, és merem állítani, hogy ha így látod, nem találkoztál még normális nővel, pláne ha a "suhintás"-t akárcsak minimálisan is komolyan gondoltad.

Persze azt egy percig sem állítom, hogy nincsenek ilyen nők... ugyanúgy ahogy férfiból is láttam már olyat aki soha nem fog megmaradni olyan nő mellett aki nem bántja.

2011. máj. 17. 13:09
 13/29 anonim ***** válasza:
65%

Én a 12:42-es választ átfogalmaznám úgy, hogy nem érdemes többet tenni a másikért annál, mint amit a másik nyújt nekünk. Minél többet ad valaki önzetlenül, a másik annál többet akar majd és annál többre számít majd, majd amikor azt nem kapja, akkor csalódásnak éli meg, miközben a másik már eddig is kitette érte a lelkét. Nem érdemes, ennek arányban kell lennie a másik tetteivel.

Kérdező, azzal meg nem sokra mész, ha elsüllyedsz az önsajnálatban. Benned is van hiba, mert nem véletlenül fogod ki a rossz partnereket. Meg kell találni, mi ez a hiba.

2011. máj. 17. 13:34
 14/29 anonim ***** válasza:

Átéltem ezt és pontosan tudom, hogy ez nem hogy nem egyszerű, hanem lehetetlennek tűnik. Nem árulok zsákbamacskát, ha meg is teszi az ember, akkor százszor jobban fog szenvedni, mint előtte. Mégis sokszor tanácsolom én is ezt: "lépj ki, amíg nem késő". Mert nekem majdnem késő volt és aggódok a "sorstársaimért".

Azt is tudom, hogy hiába tanácsolok ilyesmit, hiszen emlékszem rá, én hogy viszonyultam az ilyen tanácsokhoz.

De mégis mondom, mert hátha egy picit mégis belegondol az illető. Hátha egy kicsit igazat ad nekem valahol a lelke mélyén...

2011. máj. 17. 13:42
 15/29 anonim ***** válasza:

Látom, 12:42 válasza nagy visszhangot váltott ki. :)

Annyit fűznék hozzá, hogy én maximálisan elégedett vagyok a férjemmel. Súrlódások minden kapcsolatban vannak, nem tagadom, a miénkben is.

Szerintem ha valaki nem elégedett a partnerével, akkor vagy a partnere nem megfelelő, vagy ő nem megfelelő partner... vagy mindketten. 13:42 voltam.

2011. máj. 17. 13:44
 16/29 anonim ***** válasza:
81%
Szakítani sose könnyű sőt nagyon is nehéz és fájdalmas de még mindig jobb mint egy olyan kapcsolatban élni ahol te is írtad kedves kérdező bántanak ahol rossz. Ennél azért mindenki többet érdemel. Van hogy az eszünkre kell hallgatnunk még akkor is ha a szívünk millió darabra hullik.
2011. máj. 17. 14:39
 17/29 anonim ***** válasza:
62%
Ki mondta, hogy a legjobb döntés mindig könnyű?
2011. máj. 17. 19:20
 18/29 anonim ***** válasza:
62%

Több pszichológia könyvet kellene az embereknek olvasni, és könnyebb lenne az életük. Komolyan mondom.

Allan és Barbara Pease-nek sok jó könyve van, hétköznapi nyelven íródott, szóval a laikusok is megértik.

Sok mindenre rájön az ember, aztán nem csodálkozik, hanem megteszi a bizonyos lépeseket, legyen az bármi...

2011. máj. 17. 19:33
 19/29 anonim ***** válasza:
Kapcsolat függő vagy neked nem is ő kell csak az a kellemes érzés ami a rózsaszin köddel jár mindent lenyelsz mert néha átéled az optimista szerelmet.
2011. máj. 17. 20:30
 20/29 anonim ***** válasza:
Azt ugye tudod hogy sose leszel boldog ha te magad nem teszel érte semmit kedves kérdező. A rózsaszín köd nem létezik csak illúzió szemfény vesztés. Nyisd ki a szemed és te is meglátod persze csak ha akarod és nem szeretsz jobban szenvedni.
2011. máj. 18. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!