Mas is van ugy, hogy nem unneplik a szulinapokat es hasonlokat felnottkent? Ez baj?
Szerintem akit szeretek, az megérdemel annyit, hogy a szülinapján felköszöntöm. Legyen za a párom vagy az anyukám.
Mi is felkoszontjuk egymast.
És ajándékot kap. És természetesen az ajándék ajándék, amire vágyott, nem pénz.
De ha azt mondja, hogy o semmit sem akar, mert meg van mindene? Na akkor talald ki, hogy mit akar! Tavaly vettem a ferjemnek egy ajandekot, amit napokig kerestem es orakig vezettem erte, erre nem hasznalja, sot volt egy kisebb vita is, hogy ez nem azt jelenti, hogy nem szeret, mert akkor kidobta volna, csak hat o nem tudja hasznat venni. Szoval ott van a szekrenyben.
Undorító szokás pénzt adni, kb. az az üzenete, hogy "tudom, hogy illik rád költeni, de lusta voltam kitalálni, mire vágysz".
Szerintem meg ebben semmi lustasag nincs, csak annyi, hogy azzal nem lehet felre loni, el lehet tenni kesobbre. Valoban nem tudom, hogy mi vagyik. Meg a ferjemnel oke, de masoknal nem foleg, hogy kulon elunk kulfoldon es a szuleimmel 1-2 evente 1-szer talalkozunk, tehat a napi eletukbe annyira nem latok bele. En is ugy vagyok vele, hogy inkabb ne adjon valaki semmit, mint olyan ajandekot, amit ugysem tudok hasznalni. Pl. elso evben anyosom vett nekem egy aranykarkotot, de ilyen feltuno torok aranybol. En meg nem szeretem az ilyen tipusu ekszereket, kb. 50 eveseknek valo. Most o elkoltott erre egy csomo penzt, en meg nem tudom hasznalni, pedig elvileg azert vette, hogy oruljek. Probalunk a ferjem szuleinek venni dolgokat, mert veluk vagyunk itt kapcsolatban jobban, mivel a szuleim egy masik kontensen elnek, de ahhoz, hogy valakinek tudj ajandekot venni, eleg jol bele kell latnod a mindennapi eletebe. Bar a ferjemnek igy sem tudok ajandekot venni, meg sosem volt olyan, hogy orult volna neki, pedig annyira megyek es megyek erte, de mar befejeztem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!