Mit tegyek, hogy mindenkinek jó legyen?
Sziasztok.
Az a helyzet, hogy anyukám és a legnagyobb barátnőm születésnapja egy napra esik a nyáron. A barátnőmmel ez alkalomból szervezünk egy hosszúhétvégés bulizást a Balatonnál, amire értelemszerűen ő is meg én is szeretném, ha elmehetnék.
Ugyanakkor nyilván anyumat is fel kell köszöntsem - az lenne a logikus, hogy őt egy nappal korábban felköszöntöm, megajándékozom etc, aztán elutazom a hétvégére. Csakhogy tudom, hogy akkor ő egyedül maradna a hétvégén, nem lenne ott senki sem a szülinapján... és ahhoz a városhoz sem kötik túl szép emlékek ahova megyünk, bizonyára fájna neki, hogy én meg pont oda megyek bulizni az ő születésnapján. Hiába nem az én problémám, tudom, hogy aztán hetekig hallgathatom, hogy "elárultam őt"... Persze ennek a szituációnak semmi köze ahhoz, ami miatt anya nem szimpatizál azzal hellyel, de így is rosszul érezné magát, és mindenféle összeesküvés-elméleteket gyártana. :(
Mit tehetnék, hogy mindenki győztesként jöhessen ki a helyzetből?
19L
nekem megértő ilyen szempontból anyám,páromnak mindig aug első hetén van szabija,igy muszéj nekem is akkor kivennem,csak ilyenkor tudunk utazni...igy mindig 1 héttel hamarabb vagy később köszöntöm fel...
felnőttél,lassan hozzá kell szoktatni hogy nem vagy mindig vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!