Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Hogy mindenkine...

Mit csináljak? Hogy mindenkinek jó legyen? (lent)

Figyelt kérdés
Még csak délután 3/4 2 múlt, de már azt várom,hogy vége legyen a napnak.Nem valami jól kezdődött ez a nap.Kb 1/2 9-kor keltem, bekaptam pár falatot,összepakoltam, mama összeírta,hogy mi kell a boltból, aztán elmentem a szokásos bevásárló körutamra.Jó sokan voltak,ahogy az Karácsonykor lenni szokott.Zöldséges rudat(amit kisütni kell,megint nem találtam).Helyette mexikóio zöldséges krumpligolyókat vettem.Hazaértem,kiporszívóztam, letörölgettem,rendet raktam.Nem sokkal később nagynéném telefonált mamámnak.Vasárnap délután jönnének valamikor.De úgy gondolta,hogy menjünk el hozzájuk ebédre.Nos,testvéremnek most van a vizsgaidőszaka,rengeteget kell tanulnia,de azért megpróbálna időt szakítani.De apa azt mondta,hogy ő 26.-án a barátnőjéhez megy. Vagyis inkább az élettársához.Nagynéném persze besértődött,ami szerintem jogos.De apát is meg tudom érteni, egész évben gürizik, alig van szabadideje.Én megkérdeztem,hogy mi lenne,ha 25.-én menne el a barátnőjéhez, de az nem jó,mert aznap jön a fia, meg a lánya és velük lesz elfoglalva.Nagynéném meg kiakadt,hogy nem igaz, mert ős szeretné ha együtt lenne a család.(unokanővérem,a férje,a kislánya, unokabátyám, a felesége,nagynéném, meg unokaöcsém, meg mi négyen.)Szóval szerintem nem megyünk ebédre, sőt több mint valószínű. Mamám meg nem igazán szeretne felmászni a negyedik emeletre.De ez olyan gáz már, én mindkettejüket megértem, de úgy szeretném, ha együtt lenne a család ebben a három napban, ha már kicsimhez nem megyek el(majd csak 29.-én 6 napra) De ááá. Így is, apu alig beszélget velem. Amit megértek, mert sokat dolgozik, hetente talán kétszer ha itthon alszik.Hétvégén meg a barátnőjével van, meg a többi napon.Meg nem is nagyon van apuval témám..Őket csak a sport, a jog, a politika érdekli.De attól még szakíthatna rám is időt, ne csak 20 perceket. Ez nekem nagyon fáj, pláne ilyenkor.Mamám meg már lassan 77 éves,neki sincs kedve beszélgetni. Én meg ilyen vagyok,ez van...Ezért szeretek inkább kicsiméknél lenni. Ők legalább beszélgetnek velem,meg mindig vidámság van.Már folyik a könnyem is. Én csak annyit szeretnék,hogy ebben a pár napban,mindenki legyen itthon.Mamám is tiszta ideg.ÁÁá. Már rám is átragad ez az egész
2010. dec. 23. 14:17
 1/6 A kérdező kommentje:
ja, azért is veszekedett mamám, mert csak anynit írt, hogy zöldséges, én meg azt hittem felvágottat is akar.
2010. dec. 23. 14:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Ne várj sokat a karácsonytól, az is olyan nap, mint a többi. Így könnyebb lesz.
2010. dec. 23. 14:26
 3/6 A kérdező kommentje:

Csak nekem szarul esik.

Főleg most.

2010. dec. 23. 14:27
 4/6 anonim ***** válasza:

AZ a baj hogy te nem tudod egyedül megváltani a világot...

Nekünk is rohanás lesz a karácsony...

24-én szüleimhez

25-én Párom nagyszüleihez

26-án párom anyukájához...

Én nem igy akartam,de ez van...

Mindegy hol vagyunk,csak együtt legyünk...

Szerintem ezen nem tudsz változtatni,de mondd el mindenkinek mit szeretnél(főleg apudnak)..

Hátha megérti és együtt lehettek...

2010. dec. 23. 14:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Nagyidnak meg mondd meg,hogy normálisan irja fel,mit kell hozni a boltból,vagy menjen Ő...
2010. dec. 23. 14:33
 6/6 A kérdező kommentje:

Jó lenne.De biztos az lesz, hogy 24, 25 úgy is itthon lesz.Mert eddig mindig 25.-én jöttek apu nővére , meg a gyerekei. De most 26.-án.Na mindegy, majd kibírom.Ezért nem szeretek itthon lenni, de ezt nem merem mondani, mert nagyimnak bizti szarul esne. Mikor megjegyeztem, akkor azt mondta, na várj,még lennél itthon.

Lehet nekem is keményebbnek kéne lennem mint tesómnak, meg apumnak.Ők, hogy mondjam.Pl meg akarom ölelni őket, hogy ne nyúzzam őket,meg puszilgassam a barátomat...

2010. dec. 23. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!