Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindenkinek kell, hogy legyen...

Mindenkinek kell, hogy legyen igaz barátja?

Figyelt kérdés
Nekem valahogy nem megy ez a barátkozás téma.(28Nő) Én a párommal beszélek meg mindent és édesanyámmal, mert bennük bízom meg. Bennük nem csalódom. A párom szerint mindenkinek vannak barátai...Mondjuk nem vagyok egy nagy bulizós ember sem, így talán még nehezebb.
2011. júl. 26. 17:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem igen. De a párunk / szüleink is lehet a barátaink!
2011. júl. 26. 17:42
 2/11 yuda ***** válasza:
100%

Alapvetően úgy tudom -de javítson ki aki okosabb- hogy a barátságok igazándiból iskolás és gyerek korban alakulnak ki. Felnőtt korban a család, karrier..stb. kerülnek előtérbe- akkor már lényegesen nehezebben, vagy nem is alakulnak ki már nagy barátságok, inkább jó ismerősök lesznek, jó munkatársak.

Ezzel nem azt mondom lehetetlen, de nemigen ismerek ilyet, ez az igazság.

2011. júl. 26. 17:43
 3/11 anonim ***** válasza:
forever alone
2011. júl. 26. 17:46
 4/11 anonim ***** válasza:
Sok legjobb barátnőm volt, de az idő múlásával, meg a gyerekem születésével jó páran eltűntek. Az életünk máshogy alakult. Már nem is nagyon lenne időm egy komoly barátságra. Munka, gyerek+ a párom. 2 hetente összefutok valamelyik barátnőmmel, vagy telefon, de olyan mint fiatalon már nem lesz.
2011. júl. 26. 17:46
 5/11 A kérdező kommentje:
Vannak általános iskolai barátaim ,csak férjhez mentek ők is, és nagyon ritkán beszélgetünk. Így felnőtt fejjel már nem olyan egyszerű szerintem.
2011. júl. 26. 17:48
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyénfüggő. Én sem vagyok barátkozós típus (csalódtam már legjobb barátnőnek hitt személyben és ez a lecke elég is volt). Nekem édesanyám a legjobb barátnőm, a párom pedig a legjobb barátom. Velük mindent meg tudok beszélni és 100%-ig megbízom bennük.

21/L

2011. júl. 26. 17:48
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem az összes igazi barátságom felnőttkoromban kezdődött.Ja,és a legjobb barátom,a férjem.
2011. júl. 26. 17:53
 8/11 anonim ***** válasza:
Én még csak 18 vagyok de nekem sem igazán megy.
2011. júl. 26. 18:12
 9/11 anonim ***** válasza:

Szerintem kell legyenek, nagyon fontos, hogy legyenek. Mi a barátnőimmel teljesen szétszéledtünk, jelenleg az egyik Svájcban, 2 Pesten, egy Franciaországban, egy nemsokára megy Angliába a másik meg Spanyolba. És mégis barátok maradtunk. Mikor sikerül találkozzunk, minden ugyanolyan mint régen, ugyanolyanok vagyunk mint azok a gimis idióták, akik voltunk.

A gimiben se voltak barátnőid? Keresd fel őket. Kitudja, lehet ők is vágynak egy kis beszélgetésre, társaságra. Amúgy a legjobb barátom nekem is a vőlegényem.

25/N

2011. júl. 26. 19:04
 10/11 anonim ***** válasza:

nekem is pont az egyetemen sikerült "összejönni" egy nagyon jó barátnővel. a gimis osztályommal sokan sokfelé mentünk (nem földrajzilag, inkább érdeklődési körben, életstílusban). pont most pénteken lesz az osztálytali, de nem tudom miről fogok velük beszélgetni.

szerintem jó, ha az embernek vannak barátai, akikkel el tud menni szórakozni, beülni egy kávéra, beszélgetni, tanácsot kérni fontos kérdésekben, segíteni egymásnak kisebb-nagyobb dolgokban.

2011. júl. 26. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!