Mindenkinek kell, hogy legyen igaz barátja?
Alapvetően úgy tudom -de javítson ki aki okosabb- hogy a barátságok igazándiból iskolás és gyerek korban alakulnak ki. Felnőtt korban a család, karrier..stb. kerülnek előtérbe- akkor már lényegesen nehezebben, vagy nem is alakulnak ki már nagy barátságok, inkább jó ismerősök lesznek, jó munkatársak.
Ezzel nem azt mondom lehetetlen, de nemigen ismerek ilyet, ez az igazság.
Szerintem egyénfüggő. Én sem vagyok barátkozós típus (csalódtam már legjobb barátnőnek hitt személyben és ez a lecke elég is volt). Nekem édesanyám a legjobb barátnőm, a párom pedig a legjobb barátom. Velük mindent meg tudok beszélni és 100%-ig megbízom bennük.
21/L
Szerintem kell legyenek, nagyon fontos, hogy legyenek. Mi a barátnőimmel teljesen szétszéledtünk, jelenleg az egyik Svájcban, 2 Pesten, egy Franciaországban, egy nemsokára megy Angliába a másik meg Spanyolba. És mégis barátok maradtunk. Mikor sikerül találkozzunk, minden ugyanolyan mint régen, ugyanolyanok vagyunk mint azok a gimis idióták, akik voltunk.
A gimiben se voltak barátnőid? Keresd fel őket. Kitudja, lehet ők is vágynak egy kis beszélgetésre, társaságra. Amúgy a legjobb barátom nekem is a vőlegényem.
25/N
nekem is pont az egyetemen sikerült "összejönni" egy nagyon jó barátnővel. a gimis osztályommal sokan sokfelé mentünk (nem földrajzilag, inkább érdeklődési körben, életstílusban). pont most pénteken lesz az osztálytali, de nem tudom miről fogok velük beszélgetni.
szerintem jó, ha az embernek vannak barátai, akikkel el tud menni szórakozni, beülni egy kávéra, beszélgetni, tanácsot kérni fontos kérdésekben, segíteni egymásnak kisebb-nagyobb dolgokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!