Mitől függ, hogy egy temetés a halálozást követően hány nappal lesz? Beleszólhat ebbe a család vagy kik döntik el?
- boncolják-e
- hamvasztják-e, ha igen, mikor
- mikor ér rá a pap
- mikor ér rá a család nagy része
részvétem
Sok befolyásoló tényező van.
Hogy az illető kórházban halt-e meg, mert akkor boncolják. Ha otthon halt meg, akkor is előfordul, hogy boncolják, ha úgy gondolják, hogy nem természetes úton halálozott el. Attól is függ, hogy hamvasztják-e, az is plusz idő.
De természetesen a család is beleszólhat, hogy később temessék. Akkor (bocsánat, de nem tudom máshogy leírni) hűtődíjat fognak többet felszámolni.
köszi a válaszokat!
és átlagosan mennyi szokott eltelni a haláleset és a temetés esetén? (vegyünk egy természetes halállal, kórházban elhalálozó személyt egy kisebb városban)
3-4 nap átlagosan (ha csütörtök-péntek hal meg,akkor hétvége miatt lehet több)
de voltam már olyan temetésen ami az elhalálozás után 2 nappal volt...de ott már napok óta haldoklott az öreg bácsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!