Hogy fogok leérettségizni?
Azert ne izgulj annyira! Mi utolso evben, erettsegi elott par honappal kezdtuk a teteleket kidolgozni es meg igy sem volt gond. Azert annyira mas nem lesz minden, hisz maga az irasbeli ugyanaz, emelt szint is kozpontositott.
Inkabb az osztalyba beilleszkedes lehet majd nehezebb, de ettol meg le fogsz tudni erettsegizni.
"Ti már 11-ben tudjátok a tételeket???? Nekünk kb 1-2 hónappal érettségi előtt le kiadva a tételsor MINDENBŐL..."
Én is pont ezt akartam írni. Én 3 éve érettségiztem és már akkor is max a hülyék nem tudták legalább egy 3asra letenni, látom azóta még ezerszer lazábban veszik a dolgokat... Szégyen.
6éve, jézus, de régen volt, a végzős év az érettségi éve szólt csak a tételekről.
Volt olyan tárgy ami a tanárunk egyben átadott(magyar nyelv), de az irodalmat már egyedül dolgoztuk ki(én nem), töriből pontonként más, és ha jó volt az ment körbe, volt amt egyedül kidolgoztunk, és órán lefeleltünk belőle, és "tanultunk" a másik hibájából. De 11ben egy tételsort se láttunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!