Mit tehetnék ez ügyben?
hát nálunk is hasonló helyzet volt bárcsak kamu lenne ez a kérdés is. engem odáig vertek míg nem én lettem az erősebb. egyszer ütöttem vissza azóta békénhagy az a szülő aki vert.
ilyen szöveggel vertek h száljon ki belőled az ördög meg hasonlók. hidjétek el én énvelem ennél a kérdésnél sokszoör cifrább is történt.
számomra ez a szomorú valóság. örülök h itt sok válaszoló azt írja h őt a szülei soha nemvernék meg. nekem ha valaha ellenkeztem éjjelente sírnom kellett a száraz kenyérért és vízírt. már túlléptem rajta. örülök h nemjön be a szobámba. szedi agyógyszereit és a hugomat is békénhagyja.
21/f
14.51-es
De a szemeddel viszont gondok lehettek,vagy tévedek??
21.42-es
-De nagyon jó voltam helyesirásból,de nem kitünő. Viszont egy 13 éves gyerek nem ir teljessen hibátlanul több mondatot....Igy tehát arra következtetek a kérdezővel kapcsolatban,hogy szórakozik mindenkivel,és semmi nem igaz abból amivel itt szédit benneteket órák óta.Ha ez nem tünt fel sajnálom.
Egyébként helyesirás=helyesírás, kitünő=kitűnő, ir=ír, teljessen=teljesen, Igy=Így, tünt=tűnt...
Nem akarok kötekedni, de mielőtt a szemem épségén poénkodsz, nézd már meg, hogy mit írtál... Viszont továbbra sem értem, hogy miért vonod kétségbe egy kérdés valódiságát pusztán azért, mert az, aki feltette, tud helyesen írni fiatal kora ellenére.
Kedves kérdező, találtál hasznos választ, vagy eltűntél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!