Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudom eltüntetni az...

Hogyan tudom eltüntetni az életemből? Már nagyon szenvedek miatta. Kitörölném mindenhonnan, de nem tudom. És hogyan tudjak neki nemet mondani ha szeretem (amit nem tud)? De ő engem nem szeret.

Figyelt kérdés
2011. máj. 16. 10:00
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Nem, semmit. azt játszottam, hogy nekem is elég az a heti egy alkalom. Meghallgattam, ha kérte a véleményem valamiröl, megmondtam. Nekem ezerféle gondom volt, de soha nem traktáltam a saját bajommal. Nem volt egyszerü! Egyszer balesetem volt, és senkit nem tudtam hívni, csak öt tudtam volna. De akkor sem hívtam fel. Nagy önuralom kellett! De inkább megvártam, míg jön egy autó, és segítséget kértem attól. Amikor meséltem neki, hogy mi volt, lecseszett, h miért nem hívtam? Mondtam, hogy azért, mert az éjszaka közepén nem akartam zavarni, mivel tudtam, hogy reggel korán kel. Az, hogy leteremtett, hogy miért nem hívtam? azt sugallta, hogy érdeklem egy kicsit. Ez táplált hónapokig. Èn annyira bekészültem ettöl az egésztöl, hogy nem tudtam aludni éjjelente és a pánikbetegség tünetei jöttek ki rajtam, de durván. kikészültem, orvoshoz mentem, de nem segített semmi. én belebetegedtem, de ö semmit sem tudott erröl az egészröl! máig nem tud semmit erröl. Nem kell tudnia, hogy az elsö pillanattól kezdve megvesztem érte. Viszont most, hogy tudom, hogy szeret, minden bajom elmúlt. Ja, és mikor közölte, hogy szeret, nem ugrottam a nyakába, hanem csak néztem rá, pislogtam, és csak másnap reggel súgtam a fülébe, hogy "én is szeretlek". Azóta együtt vagyunk, de egyéb körülmények megnehezítik a dolgunkat sajnos, de szeret, és én is, és ezért én érte bármire hajlandó vagyok.
2011. máj. 16. 11:04
 12/33 A kérdező kommentje:
Tőlem mindig a pasikat kérdezi hogy van e valaki a láthatáron.Fura,mert amikor vele vagyok mindig azt igényli legyek ott a közelében,mindig ölel,puszilgat.Volt olyan hogy azt hitte alszom és fél órát simogatott de nem aludtam csak élveztem a helyzetet és szívem szakadt meg!Nálunk a korkülönbség is sok.Nálatok még milyen problémák vannak?
2011. máj. 16. 11:17
 13/33 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen, 28 éves koromban, 2 évig nyűglődtem, ő mondta, hogy nem szeret, én egy idő után bevallottam, hogy többre vágyok. Aztán besokalltam, és elkezdtem pasizni, összejöttem egy másik sráccal. Eleinte azt mondta örül és szurkol, aztán elkezdett féltékeny lenni, aztán kibukott, szerelmet vallott, hagyjam ott a pasim, kellek neki. Elhagytam a pasim, összejöttünk. Két évig voltunk még együtt, majd szakítottunk. Csak addig kellettem neki igazán, addig voltak hős szerelmes szavai, amíg mással voltam, meg még talán utána 2 hónapig. A hivatalos 2 évünk eléggé langyos posvány volt. Nem biztos, hogy működni fog, még ha össze is jössz vele.

Felejtsd el és keress valaki mást.

2011. máj. 16. 11:17
 14/33 anonim ***** válasza:

Biztos vagy abban, hogy nem szeret? Mennyi a korkulonbseg köztetek?

Nalunk az a gond, hogy az en csaladom gyuloli a származása miatt. Aki azt irta az elöbb, hogy ök két évig vltak egyutt, aztan szakitottak, es az ket ev eleg lagymatag volt, hát.. ez nem törvenyszeru, hogy igy lesz. bárhogy történhet, ez csak töletek fugg, hogy milyenek vagytok, hogy érzitek magatokat, mennyire értitek meg a másikat. Gondolom megprobaltad mar elfelejteni, és nem ment. Vannak dolgok amin az ember hiába akar, nem tud valtoztatni, mert valami löki az ellenkezö irányba (hozzá), és itt mar nem segít a józan ész sem, hiába tudod h mit kellene tenned (elfelejteni), nem megy...

2011. máj. 16. 11:26
 15/33 A kérdező kommentje:
10 év!Nem tudom mit érez mi játszódik le a fejében.De rákérdezni se szeretnék.Tudod pontosan jól fogalmaztál hogy tudom hogy nem szabadna és ő is és mégis egymás karjaiban kötünk ki ma már 3 éve de egy éve lett komolyabb!Valami afelé húz hogy kell látnom,kell éreznem.Próbáltam el felejteni de nem megy!Ugyanaz a vérmérsékletünk,szenvedélyesek vagyunk és sorolhatnám.Én gondoskodó vagyok ő meg ezt igényli egy nőtől hogy igenis figyeljen rá és dicsérje.
2011. máj. 16. 11:31
 16/33 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha összegyüjtenéd minden erödet, és egyik nap közölnéd vele, hogy "Figyelj, Te egy csodálatos ember vagy és orulok, hogy megismerhettelek. nem sajnalom az idöt, amit egyutt töltöttunk, de látom, hogy a kapcsolatunk nem halad egyröl a kettöre. Èn ennél többre vágyom, szóval azt hiszem itt pontot kell tennünk a végére." Ezzel tuti kiakasztod, mert 3 ev az harom ev, es ahogy irtad, ö is szeret veled lenni. szoval, ha akar valamit akkor azt MOST el kell mondania. Ezzel a par mondattal tudatod vele, hogy fontos neked, nem mondod ki, hogy szereted, de erezni fogja. ugyanakkor azt is erezni fogja, hogy nem játszhat tovább. A meltóságod is megmarad, es ez a legvonzóbb tulajdonság. Èn a helyedben ezt tenném. Eddig gondolkodtam ezen, h mit irjak, es szerintem ez jó lenne.
2011. máj. 16. 12:14
 17/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen segítségedet!Már bennem is megfogalmazódott pár mondat így az évek alatt de nem húzhatom tovább!Még egy kérdés.Feléd nem mutatott semmi érzelmet vagy viselkedést amiből leszűrhetted volna hogy érez valamit (mielőtt még nem mondta ki hogy szeret)?
2011. máj. 16. 12:20
 18/33 anonim ***** válasza:

Nem mutatott semmit. szivesen leirnam, h ennek mi lehetett a fö oka, de latom nem lehet neked privatot irni. Nekem lehet, ha gondolod, irj ra, es irok bövebben.

Mindenesetre kitartást, és eröt ahhoz, h leülj vele, és a szemébe mondjad a dolgokat. Hidd el, baromira meg fog lepödni, ha eddig hallgattál, és be fog parázni, h elveszít. végülis 1-3 éve az élete része vagy!

2011. máj. 16. 12:27
 19/33 A kérdező kommentje:
Írtam privit!
2011. máj. 16. 12:34
 20/33 anonim ***** válasza:

Azt hittem, egyedül vagyok a gondommal... de most h láttam h egy év után is sikerülhet...nem fogom feladni....

Csak túl türelmetlen vagyok a sráccal...remélem a mostani kis húzásomat még elnézi..és merítek az egyik válaszoló energiájából után, lelkesedést a történetétől..

2011. máj. 16. 12:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!