Hogyan tudom eltüntetni az életemből? Már nagyon szenvedek miatta. Kitörölném mindenhonnan, de nem tudom. És hogyan tudjak neki nemet mondani ha szeretem (amit nem tud)? De ő engem nem szeret.
Nekem is volt ilyen, 28 éves koromban, 2 évig nyűglődtem, ő mondta, hogy nem szeret, én egy idő után bevallottam, hogy többre vágyok. Aztán besokalltam, és elkezdtem pasizni, összejöttem egy másik sráccal. Eleinte azt mondta örül és szurkol, aztán elkezdett féltékeny lenni, aztán kibukott, szerelmet vallott, hagyjam ott a pasim, kellek neki. Elhagytam a pasim, összejöttünk. Két évig voltunk még együtt, majd szakítottunk. Csak addig kellettem neki igazán, addig voltak hős szerelmes szavai, amíg mással voltam, meg még talán utána 2 hónapig. A hivatalos 2 évünk eléggé langyos posvány volt. Nem biztos, hogy működni fog, még ha össze is jössz vele.
Felejtsd el és keress valaki mást.
Biztos vagy abban, hogy nem szeret? Mennyi a korkulonbseg köztetek?
Nalunk az a gond, hogy az en csaladom gyuloli a származása miatt. Aki azt irta az elöbb, hogy ök két évig vltak egyutt, aztan szakitottak, es az ket ev eleg lagymatag volt, hát.. ez nem törvenyszeru, hogy igy lesz. bárhogy történhet, ez csak töletek fugg, hogy milyenek vagytok, hogy érzitek magatokat, mennyire értitek meg a másikat. Gondolom megprobaltad mar elfelejteni, és nem ment. Vannak dolgok amin az ember hiába akar, nem tud valtoztatni, mert valami löki az ellenkezö irányba (hozzá), és itt mar nem segít a józan ész sem, hiába tudod h mit kellene tenned (elfelejteni), nem megy...
Nem mutatott semmit. szivesen leirnam, h ennek mi lehetett a fö oka, de latom nem lehet neked privatot irni. Nekem lehet, ha gondolod, irj ra, es irok bövebben.
Mindenesetre kitartást, és eröt ahhoz, h leülj vele, és a szemébe mondjad a dolgokat. Hidd el, baromira meg fog lepödni, ha eddig hallgattál, és be fog parázni, h elveszít. végülis 1-3 éve az élete része vagy!
Azt hittem, egyedül vagyok a gondommal... de most h láttam h egy év után is sikerülhet...nem fogom feladni....
Csak túl türelmetlen vagyok a sráccal...remélem a mostani kis húzásomat még elnézi..és merítek az egyik válaszoló energiájából után, lelkesedést a történetétől..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!